Kojení- různě velká prsa

321
28.2.06 23:21

Kojení- různě velká prsa

Ahoj holky. Už asi měsím nekojím z jednoho prsu, už z něj prostě nic neteče, z toho druhého kojím večer a v noci.(Můj chlapeček má 1Om)
Před těhu jsem měla prsa tak trojky, ted to odstavené je tak stěží jednička. To, z kterého kojím, je nejméně o dvě čísla větší, což je pochopitelné, když je „kojící“, ale vypadá to naprosto strašně…Už před těhu jsem to odstavené prso měla malinko menší, tak si říkám, jestli se ten velikostní rozdíl po ukončení kojení ještě nezvýrazní.Jaké máte vy zkušenosti? Díky. Verča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1009
9.3.06 20:04

Ahoj,

já ti moc neporadím, naopak by mě též něco o tomto zajímalo. Já stále kojím z obou prsou, ale z jednoho to teče mnohem víc a malá se k němu i líp přisaje. To lepší je i o číslo větší, což vzniklo už během těhu.
Jak udělat, aby z obou mléko teklo a hlavně - abych úplně nepřestalo? A co se týče velikosti - jaké máte zkušenosti, vrátí se to po ukončení kojení do původního stavu? Nebo vyrovnají se velikosti? Poctivě vždy přikládám k oběma prsům.
Díky
 Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
9.3.06 20:25

Čau holky,

tak o tomhle bych mohla vyprávět :oops: ..

Poslední dva měsíce kojení jsem kojila jen z jednoho prsu, takže jsem měla taky tak dvě čísla rozdíl mezi každým prsem.. Byla to docela síla, zvlášť když bylo to kojící nalité, tak ten rozdíl byl ještě markantnější.. :cry:

Nicméně vás můžu potěšit :wink: Před začátkem těhu byly obě prsa jedničky, teď, když už nekojím, jsou to zase jedničky. :D Obě :D

Navíc prsa jednička jsou sice trochu nevýhodné v tom, že jsou malé, ale zase na jejich tvaru to kojení není vůbec znát :D . Např. švagrová měla po jednom dítěti prsa fakt příšerný, jako uši kokršpaněla :oops: Ale i to se jí nějak podařilo spravit, hodně taky udělá kvalitní podprsenka.

Tak držím palce, věřím že velikost prsou se srovná. Já jsem zase docela zvědavá, jestli případné další mimi budu už z počátku kojit jenom z jednoho, nebo ze dvou prsou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
9.3.06 20:29

jo a ještě k té velikosti…
nedělala bych si starost, že by se ta větší prsa nesrovnala, někde o tom dokonce psala nějaká doktorka, že časem se místo žlázy zase vytvoří tuk a prsa budou postupně vypadat zase stejně 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.3.06 20:31

Ahojte,
s kojením z jednoho prsu mám zkušenost. Dcera od jedenáctého měsíce odmítala z jednoho pít a tak jsem kojila ještě tři měsíce jen z jednoho. V tu dobu mne viděla kamarádka v plavkách a do dnes na ten rozdíl vzpomíná. Po konci kojení se velikost srovnala. A co se týče velikosti já mám normálně hodně malá prsa (70A) a po kojení byly ještě trochu menší. Teď mám zase větší (kojím syna) a jak to tak pozoruju, tak zase jedno prso je preferováno i když se snažím přikládat k oběma.
 Jitka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí