rada: kdyz vam kocarek zataci

Kac
5049
1.3.06 09:08

rada: kdyz vam kocarek zataci

Ahoj,
vcera jsem tady zahledla diskuzi na tena kdyz vam kocarek zataci.
Dnes ji nemohu najit a Honzik mi moc nenecha.
Tak ani nevim jestli nekdo poradil, cetla jsem jen 3 prispevky:-(
Tak ja mam ten stejny problem, vyresili jsme to popruhem ktery stahuje osu kocarku. neni videt je to pod kosikem a posouvam ho kdyz mam pocit ze to na jednu stranu tahne. Malokdy se posune, protoze je to pevne stahnute. Opravdu to stalo za to, protoze bych tim postrkovanim kocarku prisla o nervy:-)
Doufam, ze jsem to napsala srozumitelne, kdyby ne pisnete, budu tady az v poledne po 13h to Honzik uz spi..
Pa Kac+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
741
7.3.06 13:55

Mám stejnej problém. Zjistila sem, že kočár zahýbá když se „vyosí“, to znamená, že se celá konstrukce posune na jednu stranu, když třeba do něčeho narazím a tak. Takže to pak centruju zase zpátky, chce to silnýho chlapa, aby s tím pohnul. No je to děs. Máme nejhorší kočár na světě. Značka Bobas - nekupovat. :lol:
 Bibina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
7.3.06 14:03

Kočár mi zatáčí, co ho mám (od sestry, takže nevím co s ním bylo). Každá rada dobrá… :lol: Jak tam dáte ten popruh? Mám tříkolku, šlo by to u ní taky?
 Evca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
7.3.06 14:19

Ahoj,
zkusim to popsat jeste jednou…
vzdycky jsou 2 kola spojena osou(kolmo k tobe-jedno kolo na leve a druhe kolo na prave strane jsou spojena)osa je ta tycka, ktera je spojuje.
tak ty dve tycky, ktere jdou mezi koly jsme stahly k sobe popruhem.
mame takovy, ktery se pouziva u batohu i s tou preskou na regulaci stahnuti.
Kdyz to mas stahnute, tak musis do teremu, abys vyzkousela kde ji posunout aby jel rovne. Nebude to uplne na leve nebo prave strane ale trosku ve stredu.
Nejsem uplne technicky typ, tak doufam, ze vy holciny nebo vase drahe polovicky to pochopi. Kdyz to ctu po sobe nevim jestli bych to pochopila.

mj. na trojkolky nevim jstli by fungovalo, protoze jsem si ten kocarek nikdy podrobneji neprohlizela. Tak nevim jak tam vypada ta spodni cast :(
Kdyby nekdo nerozumel, tak psinete a ja zaukoluji svou drahou polovicku at to zkusi napsat on. Prece je to technicky typ:-))
 Kac+H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
7.3.06 14:32

Jo, napsala jsi to jasně a srozumitelně, akorát ten náš šunt :evil: má to přední kolo řešené vidlicí jako u bicyklu (těch kol by už bylo moc :D ). Tož asi budeme srovnávat dál :roll:
Díky za ochotu. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky