Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, především Brňandy ![]()
Chtěla bych vás moc poprosit o adresy sekáčků s dětským oblečením v Brně. Mamka se tam chystá v pátek a chtěla by pořídit něco pěkného své vnučce. V tom ji, uznáte, nemůžu bránit
Stačí ulice, či záchytný bod.
Moc vám děkuji.
Mirka
ahoj, ve středu města vím o dvou - jeden je na Zelném trhu, v komplexu kde je i sámoška, nevím jak se to tam jmenuje, ale sekáč je v prvním patře, jedou tam jezdící schody, celkem velikej.
Druhej je na Husové ulici, když půjde pěšky z toho Zelńáku nahoru na Šilingrovo nám. a zabočí doprava na Husovu, tak je to pár kroků na té straně.
Snad to chápeš
, ahoj
Iv-ka
Díky moc, bude tam mít „Brnaznalý“ doprovod, tak si jistě poradí ![]()
Můžete mi doporučit, který je opravdu dobrý? Myslím tím, kde se dají sehnat značkové věcičky (George, Adams, Next…)
Mirka
Značkový věci mívají právě v tom na Husové. Do jaké části Brna mamka pojede?
Já chodím na Lidickou (naproti hotelu) a tam sjsou jen značky-hodně právě George,Adams,Marks&Spencer, Ladybird, i Next a jiné…Ten samý je i na Křenové,ale tam nemají tolik dětských věcí.
Miule jsem koupila nádherný tričko next,neopraný,jak nový za 60,– a co teprv když je sleva 50%,ale to musí být štěstí. (blbě se ale shání velikost 98-104,to co sháníme my
)
Mamka bude pobývat v Žabovřeskách, ale je tam se svým současným manželem, rodákem z Brna, proto není problém, je poslat kamkoliv ![]()
Mirka - opět nepřihlášená ![]()
Ahoj v Žabinách jsou dva,oba na Horové,doufám,že si nepletu název ulice jeden je zhruba nad Billou a druhý za hotelem Kozák,po levé straně směrem k městu,je sice dražší,ale věci tam mají moc hezký.