Chodíte se bavit ven s kamarádkami?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.10.24 14:41

Chodíte se bavit ven s kamarádkami?

Ahojte maminky,

Chtěla bych se zeptat jestli chodíte ven s holkama na skleničku někdy? Nebo si někde zatančit? Mám roční dceru, se kterou jsem doma nonstop a někdy bych se ráda i odreagovala a šla si zatančit s holkama ven, máte to taky tak? Pak hlídá tatínek nebo jak to řešíte? Díky Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7223
4.10.24 14:59

Občas jdu. Dneska třeba. Taky chodíme s partnerem do kina nebo na večeři.
Je ale různý mít to hlídání. Pokud chce někdo hlídat tak proč by se člověk nemohl na chvíli utrhnout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15438
4.10.24 15:04

Ano chodím. A tatínek nehlídá. Tatínek se o svoje dítě stará. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6616
4.10.24 15:15

Syn má tři měsíce a ano, když jdu se ségrou na večeři, nebo s kamarádkou do wellness, pečuje tatínek. Když chci s mužem, poprosím svoji mámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.24 15:21

Ne, nechodím, kamarádky se mi odstěhovaly postupně pryč a na delší rajzování není čas. Hlídání nemáme (pokud nepočítám dvakrát ročně na hodinu, dvě, kdy přijede babička, abychom mohli třeba na třídní schůzky obou kusů, když se to sejde).

• Citovat
  • Upravit
4315
4.10.24 15:23

Hlídání máme ale většinou ho využíváme na společné aktivity s manželem kdyz bych chtěla jít sama neni problém muž se postará ale nějak me to neláká v 21 jsem uz gumová a ještě někde pařit 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6171
4.10.24 15:51

Já chodila od té dobry co jsem přestala kojit. Většinou jsme chodili spolu a když sama, tak byl doma manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33319
4.10.24 16:09
@terezatennis píše: Více

Otec mé dcery jí nikdy nehlídal, normálně se o ní staral. Neříkej tomu hlídání, vždytˇje to i jeho dítě ne? Normálně se domluvte a vyraz do ulic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
4.10.24 16:17

Poprvé jsem byla večer “pařit” v roce dvojčat na kamarádky rozlučce se svobodou. S dětmi byl doma manžel, já se vrátila nějak po půlnoci, kdy jsem věděla, že se děti budí na kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6171
4.10.24 16:25
@arinecka píše: Více

Já teda i hlídala. :mrgreen: Kolem roku teda jak ostříž. Tak říkalo se to vždy. Moje mamka mi furt říkala ať ho hlídám, že stačí málo. I dva jsou na hlídání občas málo a jak je doma jen jeden, tak se musí hlídat víc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11365
4.10.24 16:44

Kamarádky chodí za mnou domů, denní světlo mi nedělá dobře, ven pouze za soumraku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
4.10.24 16:45

Chodim pravidelne, jinak by mi jeblo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
4.10.24 17:17

Nečtu to tu poprvé - to je nějaké společenské očekávání, že žena po otěhotnění přichází o svobodnou vůli, veškerou zábavu, možnost kariéry a už se od ní očekává jen vzdání se vlastních přání, tužeb a snu ve prospěch děti a muže?
Ustrasene, opatrné dotazy, kdy se zeny-matky ptají, jestli mají právo mít pocity, chtít neco nebo se citit nespokojene, aby jim nekdo potvrdil, ze to, co by rady, je legitimní požadavek?
Jakože když máš dítě, tak už od něj nesmíš do 18 let odejít? To muze jen tvůj manžel? Proč se nas ptáš?
Chceš jít ven, tak oznam muži, že máš domluveny sraz, sladte si termín a vyraz prece :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31274
4.10.24 17:37

Jezis, a proč ne? Porozenim dítěte prece neskoncil tvuj společenský zivot ;)
Ja byla na prvnim „sedanku“, když byly synovi tak tri tydny? Jen na caj, protoze jsem kojila, a na hodinu, protoze sem kojila často :lol: ale šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
4.10.24 17:40

Jinak abych odpovedela na dotaz, ano stara se tatinek, pripadne babičky/dědečkové, sestry, kamaradky, pani na hlídání.
Je tolik ruznych možností. A to i kdyz otec ani babičky nefungují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí