Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, s manželem jsme se rozhodli že by jsme jeli s ondráškem do chorvatska
chtěli by jsme jet do brelli
zná tam někdo z vás nějaký dobrý hotel ![]()
líbí se mi tam to okolí a ty pláže, jsou tam nádherné
letos by jsme tam jeli poprvé tak prosím poradte ![]()
karolína
Ahoj, v Brele jsme byli na dovolené před dvěma lety, když jsem těhotná.
Před tím jsem byla v Chorvatsku jen jednou na dovolené a rodiči a ta dovolená nebyla nic moc, moře ošklivé, beton místo pláží a tak.
Musím říct, že Brela mě okouzlila, nádherné pláže, čisté moře, dobré jídlo a je to klidnější místo než třeba Baška Voda (byli jsme se tam jeden večer podívat a to mě hodně ohradilo, hlava na hlavě, mraky lidí). Jeli jsme vlastní dopravou, ubytování jsme měli od cestovky, ubytovaní jsme byli v hotelu Vila Luka - pokoje a apartmány, hned vedle byl hotel Vila Vena. Stravování bylo formou polopenze v nedaleké restauraci a bylo výborné. Jediné, co bych s prckem vybírala pečlivě, je právě ubytování, protože některé ubytování je výš ve strmém kopci a cesta nahoru je docela mazec. My bydleli na začátku toho kopce a to bylo fajn.
S prckem se tam v budoucnu taky chystáme. ![]()
@Janik123 děkuji za radu
ted sem se dívala na ten hotel na web stránkách a je to teda pjeknej hotel
myslím jestli tenhle nevyberem protože jak jsem se dívala tak tenhle je fakt nejlepší
moc děkuji. ale za další rady budu ráda ![]()
Jsou tam i 4hvězdičkový hotely.
Nám tohle vyhovovalo, jen nevím, jak to tam mají třeba a dětskou posktýlkou. Ale majitelé byli milí a ochotní. Jestli pojedete autem, tak tam mají i vyhrazená místa pro parkování pro hosty.
Dej pak vědět, jak jste vybrali a jestli se vám tam líbilo, abych zase já měla referenci, až tam pojedeme na dovču a prckem. ![]()
Tak to mi bereme skládací postýlku sebou
a autem jedeme určitě
a s těma místama pro auta to je super
protože fakt nevim kde by jsme tam nechávali auto a navíc ho chceme mít po ruce kdyby něco
určitě dám vědět
měli by jsme tam jet poslední dva týdny v srpnu ![]()
V Brele jsme byli dvakrát s partou ještě během VŠ studií - doporučuji apart. Vanja (přímo u moře). Ubytování pěkné, vlastní parkoviště, je tam klid, moře přímo pod balkonem, další pláže v Brele také pěkné.
http://www.brela.com/vanja/index.htm
Pokud byste popojeli kousek na jih, doporučuji - Drašnice - Vila Gabriela. Byli jsme tam se synem (cca rok) začátkem září. Ubytování komfortní, vlastní parkoviště, domácí velmi ochotní, moře cca 100m, klidná oblast, na náměstí trh, obchod, krásné procházky kolem pobřeží směrem na jih okolo vinic.
http://www.seecroatia.com/…sulenta.html
Jinak v Chorvatsku doporučuji taky Pelješac (hlavně oblast od Orebiče k Lovišti) - koncem léta teplé a čisté moře, stálejší počasí než ve střední oblasti. Z mé zkušenosti (v Chorvatsku jsem byla více jak desetkrát) nejkrásnější oblast Chorvatska společně s Korčulou (západní část ostrova).
Pěknou první rodinnou dovolenou! ![]()
Ahoj holky, naše první dovolená s ondráškem proběhla krásně
moře se ondráškovi moc líbilo a nakonec jsme vybrali hotel- vila croata- bylo to tam nádhrný ![]()
moc vám děkuji za vaše rady ![]()
karolína
Dobrý den, mam dotaz. Je tu někdo, kdo byl ubytovany v hotelu SOLINE nebo Berulia v Brele? Zajímalo by mě pár věcí, schody, atd. Dekuji
@DanielaD píše:
Recence na netu neni? U hotelů bývají
Ano, jsou. Co se týče schodů ne. Třeba se tu někdo najde, kdo byl
@socrates197 píše:
Ano, jsou. Co se týče schodů ne. Třeba se tu někdo najde, kdo byl
Tak si zavolej rovnou do hotelu a zeptej se tam, nejlip ti odpovi.