Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky prosím Vás poradíte mě? Máme děti 4 a 2 roky a chceme letos jet do chorvatska, ale ne někam daleko. Můžete mě poradit nějaký dobrý hotel či ubytování v soukromí blízko moře?? a za dobrou cenu?
My jsme byli se známýma v penzionu v Privlace - Najdeš v google pod „apartmani Zrinko Skoblar“, byli jsme tam v červnu, takže 4 lůžkový apoš vycházel na 30 €/noc. Nevím, jestli je to pro tebe moc, nebo málo.. Ale mě se líbilo, že máme svou vlastní pláž. Navíc bylo pro děti super moře, protože takových 300 m od břehu pořád byla voda po kolena a nebyli tam mořští ježci. V okolí obchody na běžný nákup, zmrzlina i restaurace. A Zadar byl cca 20 km
Jediné, co bylo blbý, tak schody, co vedli k pláži, ale zase za celých 14 dní nám z nich nespadlo žádné „naše“ ani cizí dítě ![]()
Zdravím Maya ![]()
Mám prakticky stejně staré děti a jedeme na Istrii do Fažany. Také jsme nechtěli někam daleko. My hledali ubytování před měsícem a už v té době bylo těžké sehnat něco za rozumnou cenu a aby to nebylo daleko od moře ![]()
Levněji se dá sehnat, pokud jedete na blind, ale s dětma bych to neriskovala.
Můžu jen poradit tyhle stránky…jsou tam odkazy přímo na majitele, tudíž by to mělo být levnější než přes cestovku
http://www.chorvatske.cz/