Kam se chystáte letos k moři?

4885
12.4.13 17:24

Kam se chystáte letos k moři?

Máte už objednáno nebo čekáte na lasty?
My původně chtěli na First minute Řecko, ale manžel pak nevěděl, jak přesně s dovolenou.
Chceme all incslusive, letecky a přímo na pláži, Evropu, kam to je celkem jedno.
Dejte nějaké tipy, prosím.
Musíme prvních 14 dní v červenci, pak je manžel pryč.

prosím napište cestovku a hotel, já už si to pak vygůglím.
Bez CK nejedem.
Díky předem.
Jsme 2+2 puboši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
258
12.4.13 17:28

My jsme byli předloni v řecku - vrastana - aparthotel afrodite.. je to přímo na pláži.. moc se nam tam libilo :-)

ale nevím jestli je tam all inclusive my jsme měli polopenzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 17:30

Ahoj, řeším něco podobného, tak jsem zvědavá na názory… původně jsme měli v plánu paříž a disneyland… od toho jsme upustili tak bych chtěla aspoň k tomu moři… já osobně určitě počkám na last minute (na konci července) a také mi je celkem jedno kam… možná bych nejradši španělsko nebo itálii ale jedině úplně na jihu (tam jsou písčité pláže a čistčí moře) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
12.4.13 17:34

Zdravím, my už po třetí jedeme s přítelem do Itálie, jezdíme přes cestovku http://www.victoria-ck.cz/ a jsme velice spokojeni. Většinou objednáváme v únoru a ještě dostaneme tuším že 10% slevu. :) Sice jezdíme vlastním autem, protože autobus je nepohodlný :D Ale vždy spokojenost na prvním místě :)

Příští rok bychom chtěli po dlouhé době letět někam více na jih, tak jsem zvědavá na názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
12.4.13 17:43

Mě se teda strašně líbilo na Rhodosu v hotelu Cactus. Dvě moře, jedno klidný a druhý neustále zvlněný (ale vlny fakt stály za to). Město krásný, výlety zajímavý. Naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.4.13 17:43

@TerryAndRuddy
jestli chcete krasne plaze a ciste more v Italii, tak vrele doporucuju Sardinii. Nejhezci dovolena u more, co jsme zazila.
 https://www.google.com/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2834
12.4.13 17:46

Ještě nejsme pevně rozhodnutí, že poletíme, protože naše malá je fakt ještě malá, ale chtěli bychom zase do Řecka na Rhodos - konkrétně Kolymbia, hotel Mikri poli, fakt doporučuju! Takže my si počkáme buď na last minute, nebo next summer. Děsím se letu s kojencem, ale chlap by chtěl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 17:46
@Ali-Ali píše:
@TerryAndRuddy
jestli chcete krasne plaze a ciste more v Italii, tak vrele doporucuju Sardinii. Nejhezci dovolena u more, co jsme zazila.
https://www.google.com/search?…

JŮŮŮ no to vypadá úžasně :) nám jde i hlavně o to aby tam byli písčíté pláže na stavění obrovských hradů a mohli se zahrabávat :lol: ale sardinie vypadá úžasně… my byli před lety v Lido adriano, ale tak hezky to tam nevypadalo…děkuju za tip budu hlídat last minuty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
12.4.13 17:52

Moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
12.4.13 17:55

Byli jsme RHODOS - KOLYMBIA - hotel IRENE PALACE, bylo to tam úžasné, hotel na pláži :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
12.4.13 17:57

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
12.4.13 18:00

A jeli jsme s Fischerem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
462
12.4.13 18:00
@Mazlinaa píše:
Zdravím, my už po třetí jedeme s přítelem do Itálie, jezdíme přes cestovku http://www.victoria-ck.cz/ a jsme velice spokojeni. Většinou objednáváme v únoru a ještě dostaneme tuším že 10% slevu. :) Sice jezdíme vlastním autem, protože autobus je nepohodlný :D Ale vždy spokojenost na prvním místě :)Příští rok bychom chtěli po dlouhé době letět někam více na jih, tak jsem zvědavá na názory :)

My s nima taky jedem do Itálie, jedem do San Franceska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1886
12.4.13 18:02

Za sebe doporučuju Gran Canaria, oblast Puerto Rico, aparthotel Puerto Azul, hotel je klidný, pro rodiny s dětma optimální. Loni jsme etě byli „jen“ 2, ale dítko bych tam vzala hned. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
12.4.13 18:03
@Danitschka píše:
Ještě nejsme pevně rozhodnutí, že poletíme, protože naše malá je fakt ještě malá, ale chtěli bychom zase do Řecka na Rhodos - konkrétně Kolymbia, hotel Mikri poli, fakt doporučuju! Takže my si počkáme buď na last minute, nebo next summer. Děsím se letu s kojencem, ale chlap by chtěl…

jooo, Kolymbia je úžasná :-)) a je tam spojení s celým ostrovem :-) My jsme od tama jeli do Lindosu i Rhodosu busem a stálo to za to :-) pak jsme si půjčili čtyřkolku a jeli na pláž Tsambika, ta je fakt nádherná

Příspěvek upraven 12.04.13 v 18:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario