Chorvatsko v říjnu

Anonymní
6.9.22 20:58

Chorvatsko v říjnu

Moje tchýně se podle mě zbláznila a chce vzít naše dítě (9) do Chorvatska poslední týden v říjnu kdy má prázdniny, protože to nestihla v létě, bylo plno v sezóně :roll: podle mě je to úplný nesmysl navíc na týden, podle toho co je na internetu je tam v tu dobu 18/20 stupňů a že se budou koupat nebo nevím co tam hodlá dělat. Holce je to jedno, ale že jedině když se bude koupat. Navíc ji bejva v autě blbě :oops: budou bydlet někde v apartmánu. Chce jet ještě s nějakou kámoškou.

Manžel mlčí, ten jí vše odkejve. Mě se ten nápad nelíbí, jsem na divná já nebo kdo? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4068
6.9.22 21:04

Zalezi, kam jedou. Mne to jako kravina neprijde, jen se zkrátka nebudou rachtat v moru no. Chorvatsko ma krasna mesta, prirodni parky, u more je hezky za kazdeho počasí. :nevim:
Tohle bych fakt neresila, vsak kdyz se ji tam bude nudit, ty to resit muset nebudeš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
6.9.22 21:05

18/20 to je paráda. Můžou podnikat výlety, sednout si na chvíli na podzimní sluníčko, lepší než když je 35°C, a mořský vzduch, paráda. Ale pochybuju, že se budou koupat. Já bych ji pustila hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
6.9.22 21:08

My taky jezdili k moři mimo sezónu, vzduch krásný pořád a dá se krasne vyletovat. Měla bych radost, ze se babča stará ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.22 21:09
@Villanelle píše:
Zalezi, kam jedou. Mne to jako kravina neprijde, jen se zkrátka nebudou rachtat v moru no. Chorvatsko ma krasna mesta, prirodni parky, u more je hezky za kazdeho počasí. :nevim:
Tohle bych fakt neresila, vsak kdyz se ji tam bude nudit, ty to resit muset nebudeš ;)

Tchyně není výletní typ, ona nedojde doma ani do lesa za barák. Když je u ní na prázdniny tak jediný výlet je tak vedle do města do Billy, jinak leží doma na tabletu. V létě jezdí na koupaliště jinak nic. :nevim: proto v tom moc nevidím smysl.

• Citovat
  • Upravit
8976
6.9.22 21:32

Už je to pozdě, taky jim to může celé propršet. Navíc už tma velmi brzy večer…kdyby to byl Egypt neřeknu ani popel. Na koupání a teplo v Chorvatsku na konci října nevěřím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
6.9.22 21:36
@Anonymní píše:
Moje tchýně se podle mě zbláznila a chce vzít naše dítě (9) do Chorvatska poslední týden v říjnu kdy má prázdniny, protože to nestihla v létě, bylo plno v sezóně :roll: podle mě je to úplný nesmysl navíc na týden, podle toho co je na internetu je tam v tu dobu 18/20 stupňů a že se budou koupat nebo nevím co tam hodlá dělat. Holce je to jedno, ale že jedině když se bude koupat. Navíc ji bejva v autě blbě :oops: budou bydlet někde v apartmánu. Chce jet ještě s nějakou kámoškou.Manžel mlčí, ten jí vše odkejve. Mě se ten nápad nelíbí, jsem na divná já nebo kdo? :nevim:

Na koupačku na konci října to fakt není..to už jen Egypt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44355
6.9.22 21:43

Řekla bych jí, že dítě nemůže k vůli škole. Na koupání to už není. Ať si jede s kámoškou sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
6.9.22 21:46

@Pears206 Píše, že má dítě prázdniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
6.9.22 21:48

Dcera bude zklamaná, protože se tam fakt koncem října nevykoupe, je to kravina tam v tom období jet, kor když bývá holce špatně v autě. Nepustila bych ji. Něco jiného by bylo, kdyby chtěli chodit po památkách, ale to asi nehrozí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66505
6.9.22 21:50
@Velešínka3 píše:
@Pears206 Píše, že má dítě prázdniny.

Volno jsou jen tri dny a vikend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.9.22 21:50
@Pears206 píše: Řekla bych jí, že dítě nemůže k vůli škole. Na koupání to už není. Ať si jede s kámoškou sama.

Koncem rijna je státní svatek a k tomu jsou podzimni prazdniny, dost škol dava ředitelské volno, takze deti maji tyden volno…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
6.9.22 21:52
@vokishka píše:
Volno jsou jen tri dny a vikend.

No a dost škol na zbývající dva dny dává ředitelské volno nebo rodiče na ty dva dny dite omluví…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.22 21:52

Chce s ní jet do Makarské, že půjdou do delfinária nebo co :nevim: já prostě nevím co tam chce ten týden dělat :nevim: přijde mi to úplně zbytečný se tam táhnout na konci října :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.9.22 21:55

Ještě dodám, nechodí do školy v cz, má dva týdny volno až do prvního týdne v listopadu. Já jsem jako ráda že by si ji vzala, ale proč ji proboha chce táhnout 12h autem :roll: a to máme k babi ještě 4 hodiny my autem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi