Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zalezi, kam jedou. Mne to jako kravina neprijde, jen se zkrátka nebudou rachtat v moru no. Chorvatsko ma krasna mesta, prirodni parky, u more je hezky za kazdeho počasí. ![]()
Tohle bych fakt neresila, vsak kdyz se ji tam bude nudit, ty to resit muset nebudeš ![]()
18/20 to je paráda. Můžou podnikat výlety, sednout si na chvíli na podzimní sluníčko, lepší než když je 35°C, a mořský vzduch, paráda. Ale pochybuju, že se budou koupat. Já bych ji pustila hned.
My taky jezdili k moři mimo sezónu, vzduch krásný pořád a dá se krasne vyletovat. Měla bych radost, ze se babča stará ![]()
@Villanelle píše:
Zalezi, kam jedou. Mne to jako kravina neprijde, jen se zkrátka nebudou rachtat v moru no. Chorvatsko ma krasna mesta, prirodni parky, u more je hezky za kazdeho počasí.
Tohle bych fakt neresila, vsak kdyz se ji tam bude nudit, ty to resit muset nebudeš
Tchyně není výletní typ, ona nedojde doma ani do lesa za barák. Když je u ní na prázdniny tak jediný výlet je tak vedle do města do Billy, jinak leží doma na tabletu. V létě jezdí na koupaliště jinak nic.
proto v tom moc nevidím smysl.
Už je to pozdě, taky jim to může celé propršet. Navíc už tma velmi brzy večer…kdyby to byl Egypt neřeknu ani popel. Na koupání a teplo v Chorvatsku na konci října nevěřím ![]()
@Anonymní píše:
Moje tchýně se podle mě zbláznila a chce vzít naše dítě (9) do Chorvatska poslední týden v říjnu kdy má prázdniny, protože to nestihla v létě, bylo plno v sezóněpodle mě je to úplný nesmysl navíc na týden, podle toho co je na internetu je tam v tu dobu 18/20 stupňů a že se budou koupat nebo nevím co tam hodlá dělat. Holce je to jedno, ale že jedině když se bude koupat. Navíc ji bejva v autě blbě
budou bydlet někde v apartmánu. Chce jet ještě s nějakou kámoškou.Manžel mlčí, ten jí vše odkejve. Mě se ten nápad nelíbí, jsem na divná já nebo kdo?
Na koupačku na konci října to fakt není..to už jen Egypt.
Řekla bych jí, že dítě nemůže k vůli škole. Na koupání to už není. Ať si jede s kámoškou sama.
Dcera bude zklamaná, protože se tam fakt koncem října nevykoupe, je to kravina tam v tom období jet, kor když bývá holce špatně v autě. Nepustila bych ji. Něco jiného by bylo, kdyby chtěli chodit po památkách, ale to asi nehrozí…
@Velešínka3 píše:
@Pears206 Píše, že má dítě prázdniny.
Volno jsou jen tri dny a vikend.
@Pears206 píše: Řekla bych jí, že dítě nemůže k vůli škole. Na koupání to už není. Ať si jede s kámoškou sama.
Koncem rijna je státní svatek a k tomu jsou podzimni prazdniny, dost škol dava ředitelské volno, takze deti maji tyden volno…
@vokishka píše:
Volno jsou jen tri dny a vikend.
No a dost škol na zbývající dva dny dává ředitelské volno nebo rodiče na ty dva dny dite omluví…
Chce s ní jet do Makarské, že půjdou do delfinária nebo co
já prostě nevím co tam chce ten týden dělat
přijde mi to úplně zbytečný se tam táhnout na konci října ![]()
Ještě dodám, nechodí do školy v cz, má dva týdny volno až do prvního týdne v listopadu. Já jsem jako ráda že by si ji vzala, ale proč ji proboha chce táhnout 12h autem
a to máme k babi ještě 4 hodiny my autem
Moje tchýně se podle mě zbláznila a chce vzít naše dítě (9) do Chorvatska poslední týden v říjnu kdy má prázdniny, protože to nestihla v létě, bylo plno v sezóně
podle mě je to úplný nesmysl navíc na týden, podle toho co je na internetu je tam v tu dobu 18/20 stupňů a že se budou koupat nebo nevím co tam hodlá dělat. Holce je to jedno, ale že jedině když se bude koupat. Navíc ji bejva v autě blbě
budou bydlet někde v apartmánu. Chce jet ještě s nějakou kámoškou.
Manžel mlčí, ten jí vše odkejve. Mě se ten nápad nelíbí, jsem na divná já nebo kdo?