Chování gynekoložky

20
20.5.15 11:30

Chovani gynekolozky

Zdravom holky, uz jsem opravdu zoufala, gynekolozka mi zjistila Ureaplazmu ( az asi po pul roce pravidelnych navstev) a napsala na tri tydny silna antibiotika, kdyz jsem u ni ted byla, ze potize stale pretrvavaji- bolest pri sexu, bolest pri moceni, tak jen rekla ze ta antibiotika tu bakterii urcite znicila( neudelala znovu zadny vyter, ani odber, nic) pritom jsem nekde cetla ze se to ma aby byla jistota, mam opravdu bolesti pri sexu a pri moceni a nekolikrat jsem ji to opakovala, ze asi jeste nejsem vylecena, a ona, ze mi z minulych steru nasla jeste premnozeny lactobacilus a ze to bude asi to, pritom jsem si jista ze ne. Nevim uz kam se obratit, necháa jsem si u ni jeste udelat rychlotest na chlamydie a vysledek resila predevsema v cekarne( negativni ale i tak) mi to prislo dost trapne. cekala jsem, ze mi udla kontrolni stery a treba vezme krev alw nic takoveho, prijde van chovani tehle gynekolozky normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5271
20.5.15 11:32

@Chrisen ne, hned bych šla jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.5.15 11:35

@1Luca dekuji, vazne o tom uvazuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
20.5.15 11:37

@Chrisen Tam už by mě nikdo neviděl…

Jednou jsem čekala v poliklinice v čekárně, vedle bylo kožní, vyšla postarší sestra a ptá se čekajícího pacienta, s čím k nim jde. A on že má jakési vřídky na penisu. Bylo mi trapně za něj, museli to slyšet všichni. To jen pro zasmání, jak umí být někteří zdravotníci taktní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
20.5.15 11:40

Me spise hod e zarazi jak mi smetla ze stolu to, ze mam porad priznaky a ze jeste asi nejsek vylecena! Nemela jsem normalni sex asi rok a mam z toho uz i problemy psychicke

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
20.5.15 11:46

Nenormální chování, už by mě tam nikdo neviděl.

Já mám problém se sestrou u zubaře-baba před důchodem, jako zubař perfektní, ale sestra kráva.

Když se na něco ptám zubaře, tak ona do toho začne vstupovat, vysmívat se, nejsem žádná odbornice zubního lékařství a prostě takovým věcem nerozumím, když se zeptám jen informativně, jestli není nějaká levnější varianta na pojišťovnu, tak se začne smát, když jsem přišla včera s bolavým zubem a rovnou jí řekla, že nejsem objednaná, ale že si samozřejmě v čekárně počkám jak dlouho to bude nutné, tak taky měla blbé kecy.

Navrhla mi termín na další vyšetření, já se jen zeptala - a v osm by to některý den nešlo a ona, ne, to máme plné, jestli nechcete chodit, tak nechoďte.

Hnus, jak se někteří zdravotníci chovají, přitom člověk s nimi slušně…

• Citovat
  • Upravit
249
20.5.15 11:46

@Chrisen Tlačit na ni, že léčba nezabrala. Ale vím, že to není snadné, taky to neumím. Vyměnit lékaře by mohlo být řešení, ale objednání nějakou dobu trvá, zřejmě vás nevezmou jako akutní pacientku do nové ordinace okamžitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.5.15 11:54

S tímhle přístupem bych neváhala a šla jinam. U nového doktora vysvětli, že máš bolesti, aby tě objednali co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
20.5.15 11:57

@Chrisen a partner se léčil? Šel na urologii na testy? protože pokud jsi ty brala ATB a on ne, tak dost možná je máš zase zpátky..Přístup dr. nekomentuju. Byla alespoň chvíli úleva po tom, co jsi ATB brala? Protože ureaplasma má dost lidí a kolikrát potíže nedělají, tak jestli u tebe za tím nemohou stát i jiné potíže.

Příspěvek upraven 20.05.15 v 11:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
20.5.15 11:58

Já bych si zkusila obvolat gynekology v okolí jestli nabírají nové pacienty a že máš zrovna problém, myslím, že by tě někdo vzít mohl. Můj doktor bere akutní případy hned a asi je jedno jestli jsi nová nebo ne. Pokud bych měla opakovaně jeden a ten samý problém a dr. to odmítal řešit, šla bych určitě jinam, zvlášť když jde o gyn. problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1464
20.5.15 12:00

@Chrisen
určitě bych ji změnila - taky jsem měnila doktorku, protože měla chování řeznického psa a jsem moc spokojená.
tak hurá do toho. :hug: a držím pěsti, ať jsi brzy fit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
20.5.15 12:13

Vymenit a hned. Dneska muze clovek zmenit doktora kolikrat chce. Ja jsem gynekologa vymenila uz trikrat a ted jsem teprve maximalne spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
20.5.15 12:16

@Chrisen vezmi nohy na ramena a uteč. Až se ti ta infekce dostane k ledvinám, bude to ouvej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
20.5.15 18:07

Okamžitě vyměnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.15 10:23

Šla bych jinam. Bohužel dneska najít dobrého gynekologa je opravdu problém. Jak se vůbec ta ureoplazma projevuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí