Světle hnědý výtok před menstruací

7
17.5.15 21:08

Světle hnědý výtok před menstruací

Ahojky, chtěla jsem se zeptat.. V prosinci jsem si vzala Postinor a měla jsem také na delší dobu antibiotika, takže menstruaci nemám pravidelnou vůbec.. Minulý měsíc jsem ji měla od 13.4. a teď ještě nic.. Jen mě od minulého týdne bolí v podbřišku, a záda, jako před MS a minulý pátek jsem měla po delší době sex, a poslední sex ve čtvrtek.. A zatím se mi ve čtvrtek večer objevil jen světle hnědy výtok, ale jen párkrát denně v malém množství.. A je to někdy i takový hlen.. Myslíte že by to mohlo být před normální menstruací nebo můžu být těhotná a tohle může být první příznak? :/ Předem vám moc děkuji. Sára :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
17.5.15 21:09

No možné je obojí. Víc řekne test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
17.5.15 21:13

Procitam starsi diskuze, vy se zkratka chranit nebudete a nebudete, ze? Radeji budes furt stresovat, resit hleny, spineni, az do toho vlitnes.

Ano, spineni muze byt nidace. Nebo zkratka jen spineni. Naucte se pouzivat kondom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
18.5.15 00:00
@Bibi239 píše:
Procitam starsi diskuze, vy se zkratka chranit nebudete a nebudete, ze? Radeji budes furt stresovat, resit hleny, spineni, az do toho vlitnes.Ano, spineni muze byt nidace. Nebo zkratka jen spineni. Naucte se pouzivat kondom…

fakt není jedoduší se chránit důkladně?

jinak z mé zkušenosti jen rozhozený cyklus, ms přijde, ale možná je i samozřejmě ta druhá varianta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí