Intimní problém po císaři

12.5.15 07:16

Intimni problem po cisari

Rodila jsem sekci a naivne jsem si myslela, ze tehotenstvi nebude mit zadny vliv na muj sexualni zivot, ale je to hruza:(( prvni sex po sestinedeli byl jen tak „napul“, vic dovnitr jsem manzela nepustila, strasne to bolelo, mam to tam takove bud v kreci, nebo proste „uzavrene“. A taky me trapi hrozna suchost - ani pri menstruaci si nemuzu dat tampon (kdyz nepocitam, ze nejde zastrcit uplne dozadu), protoze mi tam „prischne“ a ppet hrozna bolest. Zazila jste to nektera? Co pomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
276
12.5.15 07:18

Ahoj, jsem po císaři a měla jsem to stejné. O sex jsme se pokoušeli po 8 týdnech a bylo to horší, než poprvé. Nicméně šlo jen o ten první a pak už to bylo ok. Na suchost jsme používali gel. Ta suchost je způsobená hormony, a myslím, že je to normální. S tampony chvíli počkej a zbytečně se nedráždi. Ono to pak bolí, když si poškodíš tu sliznici. Takže na sex gel a na zbytek to chce čas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
12.5.15 08:03

Pomohl cas. Suchost je zpusobena hormony, u nas se to vratilo uplne do normalu tak 4. mesic po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
12.5.15 08:25

@Chocolatelover Kojíš? Dle mě to můžou dělat hormony při kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.5.15 09:08

Taky jsem ji měla vyschlou :mrgreen: Používali jsme lubrikační gel. Ten první sex byl úplný peklo :roll: S tampony neporadím, ty jsem potřebovala až někdy po půl roce a to už to bylo v klidu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.5.15 09:23

To co popisuješ jsem zažila (zažívám) taky.

Dceři je 14 měsíců, pořád kojím. Tampony mám nakoupený všechny možný značky i velikosti, ale prostě nejde to a nejde.

• Citovat
  • Upravit
5950
12.5.15 09:34

@Chocolatelover „Suchost“ je hormonální záležitost (mám za to, že se to týká i nekojících), dej tomu čas (a gel :-) A samozřejmě je to i dost v hlavě, po porodu má člověk nějakou dobu k sexu jiný přístup. Časem se to zase srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.15 09:59

Dekuji vsem za nadeji, ze to prejde:) kojim, tak treba je to tim, a mozna i antikoncepci? Ja zahodila pribalovy letak, ale ted me napadlo, jestli to nemuze byt nezadouci ucinek??
@RadkaCh nevim, jak to lip napsat, takze se omlouvan, alevy jste to pri prvnim sexu „prostourli“? Protoze my ne, strasne me to bolelo, takze se bojim, ze to bude stejny:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.5.15 10:08

@Chocolatelover Při prvním sexu jsem se normálka rozbrečela, jak to bolelo a bylo to nepříjemný, takže jsme to zabalili. Moc tomu nedodalo ani to, že to bylo s kondomem. Brr :oops: Tak jsme pořídili lubrikant a pak už to bylo o poznání lepší. Taky je potřeba se na to fakt uvolnit. Je to skoro jako další poprvé :lol:

• Citovat
  • Upravit
12.5.15 16:49

@RadkaCh my meli lubrikant, spoustu, ale nepomohlo to:(. Problem se suchem lubrikant odstrani, ale nevim, co s tim sevrenim, sama si tam ani prst nestrcim:(. Bohuzem mam gynekolozku uplne nahouby, takze se ji ani nemuzu zeptat, nemelo by to cenu:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.5.15 17:01

@Chocolatelover Tak chtěla jsem ti říct, že s tím už budeš muset asi k doktorovi, když tam nedostaneš ani svůj prst. Doktorku asi bude muset změnit, když s ní nejsi spokojená. Od toho tam přeci je, aby takový problémy řešila.

• Citovat
  • Upravit
12.5.15 17:05

@RadkaCh on je to problem, dobre doktorky tady ve meste jsou pretizene a neberou, zbyly jen ty spatne (i chlapy, samozrejme:)) ale pokusim se nekoho najit, bohuzel to muze byt i horsi, ten doktor pred touhle byl strasny, vysetreni bolelo, cytologie byla nocni mura jak se ve me rejpal a vrchol byl, kdyz mi udelal vnitrni uz bez kondomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.15 17:08

@Chocolatelover já tedy mám problém se suchostí doted (všech sliznic, očí, bez kapek ani ránu). používáme gel a já si ted koupila v lékárně čípky na zvlhčení. jdou koupit různé panthenolové, šalvějové s probiotik yprávě pro kojící a po porodu atd… přímo na zklidnění sliznice a obnovení atd… jinak určitě k doktorvi, jeslti třeba není i zánět a potom může být otok a křeč a bolest. no a taky to může být i částečně pak psychického rázu no :/

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa