Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já od nevěrného manžela
, bohužel se to zjistilo dost pozdě, takže si vyžírám následky (jen já, ten kur*vník je naprosto v pohodě. Nejraději bych mu ho ufikla
)
Jinak jsem četla, že se to dá chytit i z použití cizího ručníku, nebo ve veřejném bazénu. Ale podle mého lékaře je to vysoce nepravděpodobné ![]()
A můžu se zeptat, jestli jsi měla nějaké projevy? Příp. jaké? Tos byla v nemocnici kvůli tomuhle, nebo ti to zjistili náhodou?
@Anonymní píše:
Ahoj, vrátila jsem se z nemocnice, kde mi zjistili chlamydie. Vůbec nevím kde jsem k tomu přišla. S přítelem jsme spolu 5 let a byl to můj první a staly a z jeho strany prý taky, věřím mu a myslím ze me nepodved. Kde může byt ta nákaza?
Kdekoli, i z bazénu (sprchy, vířivka, pára), stačí i z kliky u dveří…
No ono zalezi na tom jake, je jich vic, plicni chlamydie ma v sobe skoro kazde, prenaseji se kapenkovou infekci, ty pohlavne prenosne hlavne krz to pohlavi ![]()
V pripade pohlavne prenosnych bych to s tou duverou neprehanela, z kliky od dveri je fakt nechytnes, pokud s ni teda jen otviras dvere ![]()
@Bibi239 No právě… Když zakladatelka zmínila ten sex, tak jsem předpokládala, že má pohlavněpřenosné. Jinak plicni měla na intru spolubydlící a chytla to i druhá, tak tam společně kašlali a taky jim prý říkali, že se dají chytit i na wc. Ale i tak se mi zdá, že je to málo pravděpodné ![]()
Asi uz nezjistis odkud, ale ja je mela taky a podle kozni se to da chytit kdekoliv. Ja si na verejnych nebo cizich wc obkladam prkynko fakt hodne, jinak si nesednu, takze jsem taky nechapala odkud to mam. Manzel to mel soucasne tak jsme nevedeli, ale taky jsem mu verila, ze to nema od jine. Je to zaludny.
@marcellia A měli jste nějaké projevy? Že se pořád dokola ptám, ale mám podezření, jestli je taky nemůžu mít ![]()
@Petule030 píše:
@marcellia A měli jste nějaké projevy? Že se pořád dokola ptám, ale mám podezření, jestli je taky nemůžu mít
Vytok a svedila me pipinka ![]()
Já sice neměla chlamydie, ale opakující se záněty, až mi jednou gynekolog řekl, že z jeho letité praxe to nasvědčuje tomu, že mi přítel zanáší, ex se dušoval, že on teda rozhodně ne, dokonce vymackl i uraženou slzu, já mu to sežrala, a ejhle po par týdnech to jaksi ruplo, milenka nevydržela s nervama a bylo po zánětech. Jinak jsem se o tomhle jednou bavila s doktorem a nákaza jinak než pohlavním stykem je sice možná, nicméně velice nepravděpodobná
![]()
@Petule030 nechtěl a dokonce i po tom, co mi ona psala, vymyslel různý výmluvy
já ti samozřejmě přeji, aby to bylo jinak, jen po své zkušenosti bych byla celkem nedůvěřivá, kdybych věděla, že ja byla věrná.
Teď jde o to, jestli je chytil přítel od tebe? Nebo je v pořádku? To jsem nějak nepostřehla.
Ahoj, vrátila jsem se z nemocnice, kde mi zjistili chlamydie. Vůbec nevím kde jsem k tomu přišla. S přítelem jsme spolu 5 let a byl to můj první a staly a z jeho strany prý taky, věřím mu a myslím ze me nepodved. Kde může byt ta nákaza?