Uspíšení menstruace sexem

Anonymní
16.5.15 10:01

Uspíšení menstruace sexem

Tak a máme tady jednu diskuzi jenom tak pro můj osobní výzkum ;)

Už se mi párkrát stalo že se mi menstruace objevila o cca 5-7 dní dřív. A to den následující po sexu. Nijak výrazně mi to nevadí ale občas se zamyslím jak je to možné :nevim:

Máte to taky někdo tak? Stalo se vám to? Já si trochu připadám jak přírodní úkaz tak chci trochu uklidnit jak je to úplně normální.

Pozn. HA neberu.

(anonymita proto že jde od sexuální tématiku a možná jestli se diskuze rozjede budu uvádět i konkrétnější informace ;) děkuji)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
rokris
16.5.15 10:20

Myslím, že to není tak vyjímečné. Sex s náma prostě dělá divy. :D Nikdy jsem to neřešila, ale o tolik dnů dřive to nikdy nebylo. Max 3 dny.

• Citovat
  • Upravit
9374
16.5.15 10:21

Od té doby, co HA neberu, se mi to stalo jednou. Večer byl sex, potom mě dost bolelo v podbřišku (jsem se vyděsila, co se děje) a ráno nečekaně tekla červená 8o 8o :D Ale tohle jsem přisuzovala spíš náhodě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.15 10:23
@Petule030 píše:
Od té doby, co HA neberu, se mi to stalo jednou. Večer byl sex, potom mě dost bolelo v podbřišku (jsem se vyděsila, co se děje) a ráno nečekaně tekla červená 8o 8o :D Ale tohle jsem přisuzovala spíš náhodě :nevim:

já to mám pravě většinou dost pravidelně, spíš se to o dva dny zpozdí. Takže tohohle si vždycky všimnu. A zaujalo mě to :D

• Citovat
  • Upravit
10461
16.5.15 10:39

Taky jsem měla občas pocit, že MS přišla dřív po sexu. Ale nějak přesněji jsem to nesledovala, takže nedokážu říct, jak často to bylo a o kolik dní. Ale všimnul si toho i partner, takže to asi nebyl jen můj dojem. HA jsem nikdy nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
16.5.15 10:46

Taky se mi to stávalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
16.5.15 11:09

No já jsem po agolutinu čekala kdy MS dorazí a před týdnem jen špinění, tak jsem si volala o dvojitou dávku a než jsem ji stačila dostat, tak včera po sexu jsem to cca do 2h dostala :( Teda ne že bych z toho neměla radost, ale je to divný. Mě vždycky před bolí v kříži a podbřišek, takže to poznám a teď nic :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.15 11:38

Moj manzel tomu hovori ze ‚prostouchl‘ :oops: Ale zacalo sa mi to stavat az po porode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
16.5.15 14:43

Jj, stalo…sice ne o tolik dní, ale trochu ano…přijde mi to zvláštní, ale tak nevadí mi to…„zázraky“ se dějí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
47
16.5.15 14:47

Já jsem teda brala HA a měla jsem vždy první den v patek, ale často se nám stalo, že když jsme spolu spali ve čtvrtek abychom vydrželi tech Pět dní, tak mi to občas rozjel… na druhou stranu to pak přešlo o den dříve..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40431
17.5.15 08:00

Mě pomáhá sex i na premenstruační syndrom.Asi se nějak uvolní to napětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria