Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím, že to není tak vyjímečné. Sex s náma prostě dělá divy.
Nikdy jsem to neřešila, ale o tolik dnů dřive to nikdy nebylo. Max 3 dny.
Od té doby, co HA neberu, se mi to stalo jednou. Večer byl sex, potom mě dost bolelo v podbřišku (jsem se vyděsila, co se děje) a ráno nečekaně tekla červená
Ale tohle jsem přisuzovala spíš náhodě ![]()
@Petule030 píše:
Od té doby, co HA neberu, se mi to stalo jednou. Večer byl sex, potom mě dost bolelo v podbřišku (jsem se vyděsila, co se děje) a ráno nečekaně tekla červená![]()
![]()
Ale tohle jsem přisuzovala spíš náhodě
já to mám pravě většinou dost pravidelně, spíš se to o dva dny zpozdí. Takže tohohle si vždycky všimnu. A zaujalo mě to ![]()
Taky jsem měla občas pocit, že MS přišla dřív po sexu. Ale nějak přesněji jsem to nesledovala, takže nedokážu říct, jak často to bylo a o kolik dní. Ale všimnul si toho i partner, takže to asi nebyl jen můj dojem. HA jsem nikdy nebrala.
No já jsem po agolutinu čekala kdy MS dorazí a před týdnem jen špinění, tak jsem si volala o dvojitou dávku a než jsem ji stačila dostat, tak včera po sexu jsem to cca do 2h dostala
Teda ne že bych z toho neměla radost, ale je to divný. Mě vždycky před bolí v kříži a podbřišek, takže to poznám a teď nic
![]()
Moj manzel tomu hovori ze ‚prostouchl‘
Ale zacalo sa mi to stavat az po porode.
Jj, stalo…sice ne o tolik dní, ale trochu ano…přijde mi to zvláštní, ale tak nevadí mi to…„zázraky“ se dějí ![]()
Já jsem teda brala HA a měla jsem vždy první den v patek, ale často se nám stalo, že když jsme spolu spali ve čtvrtek abychom vydrželi tech Pět dní, tak mi to občas rozjel… na druhou stranu to pak přešlo o den dříve..:)
Mě pomáhá sex i na premenstruační syndrom.Asi se nějak uvolní to napětí.
Tak a máme tady jednu diskuzi jenom tak pro můj osobní výzkum
Už se mi párkrát stalo že se mi menstruace objevila o cca 5-7 dní dřív. A to den následující po sexu. Nijak výrazně mi to nevadí ale občas se zamyslím jak je to možné
Máte to taky někdo tak? Stalo se vám to? Já si trochu připadám jak přírodní úkaz tak chci trochu uklidnit jak je to úplně normální.
Pozn. HA neberu.
(anonymita proto že jde od sexuální tématiku a možná jestli se diskuze rozjede budu uvádět i konkrétnější informace
děkuji)