Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsou pri spravnem brani ha nejake dny kdy nejsem chranena napr. Plodne dny? Myslim si ze ne ze ha chrani pri spravnem uzivani porad..vase nazory?
@prdelka07 http://www.hormonalni.cz/…ntikoncepce/
Příspěvek upraven 31.05.14 v 17:40
Při správném braní HA žádné plodné dny nejsou. To není názor, ale fakt ![]()
@prdelka07 Při SPRÁVNÉM užívání HA žádné plodné dny nejsou, neovuluješ.
Neresila jsi to tu uz dnes rano? Proste pokud HA beres spravne a pravidelne jsi samozrejme chranena i v plodnych dnech!! Jaky jiny smysl by pak HA mela… ![]()
@prdelka07 jinak ochrana mimo plodné dny by ti byla celkem k prdu
Čti příbalové informace, prdelko
Jo tak teď jsem četla druhou diskusi a doporučovala bych si o tom raďeji něco přečíst. Nebo jste ve škole neměli sexuální výchovu?
@prdelka07 Tak HA funguje na principu, že má tělo permanentně pocit, že je těhotné. Tudíž žádné plodné dny nejsou. Takže při správném užívání není z čeho otěhotnět, když se neuvolňují vajíčka.
Holky mám od středy nitroděložní tělísko měděné nevíte, kdy začíná působit? četla jsem že každý den se uvolnˇují nějaké látky. mám ho poprvé doktorky jsem se zapomněla zeptat
@131105 gynefix a jina medena teliska funguji ihned. Zaprve mechanicky drazdi a zabranuji usazeni oplodneneho vajicka a pak uvolnuji latky, ktere pusobi na bunky toxicky, tedy vytvareji v deloze nevhodne prostredi.