Chránič matrace do sušičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5487
6.1.18 11:40

Cože?? @nini77 Co to je za dedukce? Prosím tě, klid. Reagovala jsem na to, cos napsala předtím. Řekla jsem, že při každodenním počůrávání bych nechala plenku. To je celé. zbytek sis domyslela. :roll: Každodenní znamená každou noc. Slovo každonoční v češtině nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
6.1.18 11:47

Ja susim. Mam takovy to prosteradlo s naterem. Pres den uz je bez pleny tak trictvrte rok ale na noc davam porad natahovaci plenky. Rikame kalhotky, plenky maji prece miminka :lol: drtive vetsine se nepocura ale kalhotky chce a rano me s radosti bezi ukazat ze nepocurala :lol: az rekne ze nechce tak nedostane. At si urci deti samy ne? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
6.1.18 14:50

Já mám néco na tenhle způsob https://www.sleepcentrum.cz/…rsey-bambus/?… je to sice dražší, ale v obchodě demonstrace probíhala jako kýbl vody vylitý na postel. Může do sušičky a je úplně tenounký a narozdíl od klasických chráničů nešustí. Tchyně má tenhle typ pod nemocným manželem (občas se v noci kvůli potřebě nevzbudí) a nemůže di ho vynachválit. A taky je super, že se povlíká jako natahovací prostěradlo takže se při povlíkání neshrnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
6.1.18 15:02
@Heivka píše:
Já mám néco na tenhle způsob https://www.sleepcentrum.cz/…rsey-bambus/?… je to sice dražší, ale v obchodě demonstrace probíhala jako kýbl vody vylitý na postel. Může do sušičky a je úplně tenounký a narozdíl od klasických chráničů nešustí. Tchyně má tenhle typ pod nemocným manželem (občas se v noci kvůli potřebě nevzbudí) a nemůže di ho vynachválit. A taky je super, že se povlíká jako natahovací prostěradlo takže se při povlíkání neshrnuje.
presne tento mam :palec: susicka s nim nic neudelala
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
6.1.18 16:22

@Heivka Díky moc. Ten vypadá dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...