Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezké ráno, dáváte chránič matrace do sušičky? Jestli ano, jaký máte? U některých vyloženě píšou, že to nejde. Mam u syna v posteli jeden malý, ale musím koupit větší (90×200). A dva se mi určitě budou hodit, jak jsem dnes poznala. Začal spát bez pleny a v noci jsem musela chránič sundat a bývala bych tam dala jiný. Diky
Já dávám. mám nějaký z IKEA. mám jich vícero různě po postelích, nemám jen jeden druh. Ale nemám ani jeden ten extra nepromokavý (pravděpodobně s gumou), té by ta sušička nemusela udělat nejlépe
Ale i ty bez gumy zachytí počůrání dobře, téměř 100%. Chtěla jsem zachovat prodyšnost, tak jsem nechtěla gumu ![]()
@Loll a jak často sušíš? Při tom učení bez plenek se mi zdá, že bych musela sušit každý den ![]()
Také jsem sušila denně… ale není to tak drahá záležitost, tak mi to nevadilo ![]()
@nini77 Obyčejný bych dala, tam nevidím problém. Ale s PUR zátěrem, to si nedovedu přestavit. Většinou mi z něj ještě kape voda, i když ho prohodím a vyždímu ještě jednou.
@nini77 při denním počůrávání bych ještě nechala plenku teda..
to je týrání všech zúčastněných ![]()
@nini77 píše:
@mau-mau přes den je bez plen
Ale to je normální, že přes den je dítě už bez plen a v noci je může ještě poměrně dlouho mít.
@ivašot. Hele já ho do toho netlačim. Ve čtvrtek řekl, že ji nechce a včera taky. Tak to chci prostě zkusit. Jestli je na to připravený se ukáže. První noc byla ok, dneska se jednou počůral. Nerada bych, aby se diskuze o chrániči zvrhla v diskuzi jestli odplenkovat nebo ne. Nejsem blázen, abych ho do něčeho takoveho nutila.
Mam od Scarlett a susim, je uplne netknuty. Z jedne strany je pogumovany, ale dcera se nepoti a matrace neplesnivi.Po vytazeni ze susicky je nekdy lehce jeste vlhky na te pogumovane strane
@nini77 ale tak když se bavíme o posteli, tak se bavíme o spaní, ne? Může být přes den bez plen a na noc s plenami, ne? Docela normální vývoj ![]()
@mau-mau Takže když je chtít nebude tak ho mam nutit? Proč? A jak dlouho? Nechápu… normální vývoj je dát mu čas a když si řekne, tak to zkusit. Ale u každého je normální vývoj asi jiný.