Chrapot a rýma bez kašle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
10.11.17 18:33

Chrapot a rýma bez kašle

Ahojky, prošla jsem podobná témata, ale odpověď nenašla.
Nemáte někdo zkušenost? Dítě 3 roky 5. den rýmu, hustý průhledný hlen, pěkně smrká. Včera začal chraptět, asi jak když kluci mutují. Určitě se nejedná o laryngitidu, dýchá krásně, noci jsou klidné, nekašle. Zakašle vždy jen cca 3× po ránu (suchý), pak celý den bez kašle, v noci nekašle. Máte s tím zkušenost co by to mohlo být? Zánět hlasivek? Nechci ho hned táhnout k doktorovi, je bez teplot, bez únavy, vlastně se mi téměř nedaří ho udržet chvíli v klidu.
Jde mi o to, co na to dát? Pije bylinkové čaje nachlazení a na kašel, mažu hrudník a krček domácí tymiánovou mastí, ale nevím, jestli nepřidat třebas nějaký sirup na odhlenění. Všechny sirupy jsou ale na kašel, tak nevím, jestli dávat, i když nekašle.
Díky a soráč za román :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4332
10.11.17 18:38

No, já jako dospělá si na chrapot a případně ztrátu hlasu dávám šumivé Calcium - nejsem chemik a ani doktor, ale vím, že tohle mi pokaždé zázračně vrátí hlas a chrapot odezní. Tak nevím, asi bych to zkusila i u dítka. Akorát teda nějakou rozumnou dávku - čtvrtku té tabletky :think: - do vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85232
10.11.17 19:31

@cannelle dcera to kdysi mela, k doktorce jsme museli kvuli neschopence, neobjevila nic a taky ji nic nedala. Za par dni to postupne zmizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
11.11.17 01:19

@blumen je díky, to jsi mne uklidnila. Mě právě taky přijde, že vypadá, že mu jinak nic není, jen bych samozřejmě nechtěla něco podcenit. Tak to nechám ještě být a snad se z toho vykrese sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí