Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Sekundární infekce. Oslabená imunita. Taky to teď řeším…. Hnus, fuj….
@ka2ka píše: Více
Přešlo tě to samo nebo jsi měla antibiotika?
@Janli píše: Více
já měla chřipku B podle testu dostala jsem antivirotika, ab mi nedal, přešlo to samo, ale je to třetí týden a úplně dobře mi pořád není ![]()
@Anonymní píše: Více
Chřipka byla vždycky agresivní. To jen to, že každou virózu nazývají chřipkou, ji v očích lidí dělá banalitou. Jinak asi na chřipku nasedla nějaká další infekce. Zda se to obejde bez ATB ti nikdo neřekne, můžeš zkusit Sinupret, konvičku, kapky,…
Chřipka A zjištěna u dcery 12.2. chytla jsem to, žádná rýma, kašel, nic. Vysoké horečky, bolesti… vše odeznělo a v pátek jsem byla na ORL. Mám akutní bakteriální zánět středního ucha. Kvůli velkému zjizvení v dětství mi to nepíchli, že to 50% praskne samo. Mám celková ATB plus kapky do ucha. Následek chřipky. Chytil to syn. Od pátku 40 horečky, které nejdou srazit. Prostě masakr. Je to tu jak v lazaretu. Mě bolí ucho jako prase. Super víkend.
@ka2ka píše: Více
Já jedu třetí týden a šílený. To pořád přemýšlím, jestli jít příští týden do práce nebo ne…..
@Janli píše: Více
hele manžela mudr obvykle pustí tentokrát ho nepustil a chřipka mu přešla do zápalu plic, já to měla obráceně nejdřív zápal plic pak chřipka je to šílený nejde se toho zbavit dutiny mě pobolívají pořád a k tomu kašel
@alisekR píše: Více
všichni okolo mají chřipku a něco k tomu přijde mi že se to prostě vždy pojí k nějaké další nemoci
Proboha ted si to tu vše pročítám. Ona žádný teploty ani ji nic nebolí jen prostě ta ryma která začíná být už průhledna ale máme v ut odjíždět na hory. Sinupret jsem dneska zařadila ale nevím proč má ty červené tváře furt
![]()
Jestli má červený tváře, tak jí udělej test na covid.
Byl dělán 2× a vždy vyšla jen chripka A byl to ten kombinovaný ![]()
možná z toho teprve něco bude mladší taky vždy začne červenými tvářemi ![]()
Už to má 3 den a jen tu rýmu
zavolám zítra dr.. ale vůbec nic jiného ji není je živá chuť k jídlu kromě 2 malých procházek ani nikde nebyla že by něco někde zas lapla a r, má už teď začíná být bezbarva ![]()
Krasnou neděli, dcera 4 roky minulý pátek prokázána chripka A u dr testem. Horečky měla do pondělí. Bez kasle a rýmy. Od středy velká hutna ryma zelenozluta ale dýchala a vše dobrý. Od včera Od soboty najednou ucpaný zas nos velká ryma ale vytéká ale musí dýchat už pusou…
to už asi k té chripce není ne? Ještě má červené tvaricky.. nevím jestli se nechytli dutiny
nebo je teď ta chripka takto agresivní? Teploty nemá naposled jak jsem psala zítra to bude týden od poslední. Od čtvrtka jsem s ní byla už venku na chviličku vždy protože ani kasel nemá
..