Chčipka A a po týdnu rýma

Anonymní
23.2.25 12:15

Chripka A a po tydnu rýma

Krasnou neděli, dcera 4 roky minulý pátek prokázána chripka A u dr testem. Horečky měla do pondělí. Bez kasle a rýmy. Od středy velká hutna ryma zelenozluta ale dýchala a vše dobrý. Od včera Od soboty najednou ucpaný zas nos velká ryma ale vytéká ale musí dýchat už pusou… 8o :roll: to už asi k té chripce není ne? Ještě má červené tvaricky.. nevím jestli se nechytli dutiny :zed: nebo je teď ta chripka takto agresivní? Teploty nemá naposled jak jsem psala zítra to bude týden od poslední. Od čtvrtka jsem s ní byla už venku na chviličku vždy protože ani kasel nemá :nevim:..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
23.2.25 12:31

Sekundární infekce. Oslabená imunita. Taky to teď řeším…. Hnus, fuj….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
23.2.25 12:36

Měla jsem taky bylo to brutální a šíleně mě boleli dutiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
23.2.25 12:41
@ka2ka píše: Více

Přešlo tě to samo nebo jsi měla antibiotika?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
23.2.25 12:44
@Janli píše: Více

já měla chřipku B podle testu dostala jsem antivirotika, ab mi nedal, přešlo to samo, ale je to třetí týden a úplně dobře mi pořád není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41930
23.2.25 13:09
@Anonymní píše: Více

Chřipka byla vždycky agresivní. To jen to, že každou virózu nazývají chřipkou, ji v očích lidí dělá banalitou. Jinak asi na chřipku nasedla nějaká další infekce. Zda se to obejde bez ATB ti nikdo neřekne, můžeš zkusit Sinupret, konvičku, kapky,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
23.2.25 13:21

Chřipka A zjištěna u dcery 12.2. chytla jsem to, žádná rýma, kašel, nic. Vysoké horečky, bolesti… vše odeznělo a v pátek jsem byla na ORL. Mám akutní bakteriální zánět středního ucha. Kvůli velkému zjizvení v dětství mi to nepíchli, že to 50% praskne samo. Mám celková ATB plus kapky do ucha. Následek chřipky. Chytil to syn. Od pátku 40 horečky, které nejdou srazit. Prostě masakr. Je to tu jak v lazaretu. Mě bolí ucho jako prase. Super víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
23.2.25 13:27
@ka2ka píše: Více

Já jedu třetí týden a šílený. To pořád přemýšlím, jestli jít příští týden do práce nebo ne…..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
23.2.25 14:00
@Janli píše: Více

hele manžela mudr obvykle pustí tentokrát ho nepustil a chřipka mu přešla do zápalu plic, já to měla obráceně nejdřív zápal plic pak chřipka je to šílený nejde se toho zbavit dutiny mě pobolívají pořád a k tomu kašel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27615
23.2.25 14:02
@alisekR píše: Více

všichni okolo mají chřipku a něco k tomu přijde mi že se to prostě vždy pojí k nějaké další nemoci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.25 18:25

Proboha ted si to tu vše pročítám. Ona žádný teploty ani ji nic nebolí jen prostě ta ryma která začíná být už průhledna ale máme v ut odjíždět na hory. Sinupret jsem dneska zařadila ale nevím proč má ty červené tváře furt :cert: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6626
23.2.25 18:29

Jestli má červený tváře, tak jí udělej test na covid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.25 18:40

Byl dělán 2× a vždy vyšla jen chripka A byl to ten kombinovaný :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27615
23.2.25 18:43

možná z toho teprve něco bude mladší taky vždy začne červenými tvářemi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.25 18:58

Už to má 3 den a jen tu rýmu :nevim: zavolám zítra dr.. ale vůbec nic jiného ji není je živá chuť k jídlu kromě 2 malých procházek ani nikde nebyla že by něco někde zas lapla a r, má už teď začíná být bezbarva :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA