Chřipka u půlročního dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
25.3.24 21:52

Výtok z oka u dvouměsíčního miminka

Dobrý večer maminy mám takovej dotaz mám dceru dva měsíce nedávno sme se léčily na antibiotické mastičce měla zelený výtok z oka dobraly sme mastičku a vše bylo v pohodě dnes se nám to bohužel zas ukázalo už mám strach tak nevím co to je když se to zas vrátilo😓 😓 každopádně zítra jdeme znova k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64916
25.3.24 21:57

Trošku si ujasni, jestli ma dite sest mesicu nebo dva, chřipku nebo zanet v oku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.3.24 21:59

@vokishka Omlouvám se jsem tu úplně nová a trošku se v tom ztrácím snažila jsem se to opravit ale nějak to nejde, chápu že teď budu za blbku😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
25.3.24 22:46

@Marie874 Zánět slzných kanálků je u mimin docela častý. Nejlepší je jít rovnou na oční, jako akutní stav bez objednání. Mohou napsat silnější masti než pediatr nebo propláchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
25.3.24 23:11

@1Pears1 Taky jsem o tom četla mám první a jsem z toho úplně vyplašená😏 zítra ale ještě zajdu k lékaři a řeknu si o žádanku na oční myslím si že bez žádanky nás nevezmou děkuji moc🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
26.3.24 03:28

@Marie874 Vezmou vás bez žádanky. Tady běžně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.3.24 05:17

@1Pears1 tak děkuju moc to jsem nevěděla že bez žádanky mě vezmou
Tak to určitě půjdeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64916
26.3.24 06:50
@1Pears1 píše: Více

Jo, těžší je sehnat toho ocniho, alespoň u nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44173
26.3.24 07:52
@vokishka píše: Více

Chodíme přímo do nemocnice. Ráno cca do 9 hodin mají vyhrazené pro akutní případy. Mimina a děti nikdy nenechávají dlouho čekat. Byla jsem takto několikrát i se zánětem v očích u starších dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.3.24 08:01

@1Pears1 Děkuji za radu určitě s malou půjdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76005
26.3.24 08:02
@Marie874 píše: Více

tak i když jsi vyplašená, tak snad víš, kolik měsíců má tvé dítě, a co mu je

• jako první pomoc při zánětu oka u miminek mu stříkni do oka mateřské mléko, funguje spolehlivě
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
26.3.24 08:12

@stinga dobré ráno vím kolik měsíců má mě dítě už jsem již psala že jsem tu nová a nemohu se tu z orientovát omluvila jsem se za to že jsem napsala blbý název…
I když mám první tak vím že mateřské mléko by mělo pomoc nejsem až tak blbá abych to nezkoušela kdyby to zabralo a malá nic neměla tak bych tu nepsala o radu přeji krásný zbytek dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
26.3.24 08:38

Hlavně klid. U dětí to bývá. Můžeš zkusit stříkat MM. A dobré je masírovat ( to předpokládám víš a ukázali vám to ).
Ovšem pokud má neprůchozí kanálky, tak to stejně zabere na chvíli a bude se to opakovat.
Teď se od propláchneme už opouští. Údajně z toho dítě vyroste a zprůchodni se věkem samo.
Já po 5 měsících skoro neustálého kapání, masáží a rozlepování očí na proplach a zprůchodní v nemocnici u kývla. Od té doby mají děti klid a už se to nikdy neopakovalo.

Naše 2 děti měly snad všechno možné. Tobrex, Okus, MM, další kapky, atd…vše do chvíle dokapání. Po pár dnech zpět. Čím byly starší tím větší boj o kapání. Představa že bych měla vydržet třeba do 15 měsíců no uf.
Na zpruchodnění musely mít zánět vyléčený. A obě měly blanku. Po zprůchodnění se ještě tuším týden kapalo. Obě děti měly od té doby klid naštěstí.

Příspěvek upraven 26.03.24 v 08:46

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
26.3.24 08:43

@stinga jako první pomoc super. Ovšem ani to nemusí být spásné.

• Citovat
  • Upravit
76005
26.3.24 08:45
@kocourGarfield píše: Více

myslím, že se to musí zkusit jako první pomoc hned, jak se to objeví, a když to nepomůže, tak samozřejmě lékař

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí