Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Teď jsem zase dceru načapala, říkám si…vedle v pokoji je nějaký klid.
Přijdu a malá seděla na zemi hlavu dolů, oči nahoru a u toho rychle mrkala, ale jak jsem si před ni stoupla tak se hned vzpamatovala a začala se smát ![]()
Mě už je z toho strašně psychicky zle ![]()
Ahoj, zkusila bych ambulanci detske neurologie přímo v fnol. Pan doktor Hálek je super, ale i ostatní doktoři tam budou určitě dobří. Akorát minule říkal, že mají taky čekačku snad 3 nebo 6 měsíců. Ale možná když popíšeš situaci vezmou vás dřiv. Já jsem párkrát viděla epileptický záchvat u malých miminek a kolikrat to byl jen takový záškub očí apod třeba jen po dobu několika sekund. Jinak já myslím, že když třeba zkusíš tlesknout nebo něco tak u epileptického záchvatu ten člověk nevnímá a nezaraguje na to tlesknutí. A určitě bych si to natočila pokud to stihneš a pak to pustila neurologovi. Nebo aspon zatím tu nahrávku pustit pediatrovi.
@Val6 Tak tam nás dnes odmítli, že si to máme zkusit řešit v Přerově ![]()
Tam už jsme právě byli a moc nám nevyhovoval přístup paní doktorky, která vypadala, že je jí všechno jedno. ![]()
Mohla bych poprosit o jméno paní doktorky
v Přerově do SZ.Jsme totiž teď na duben do Přerova objednaní, ať případně vím do čeho jdu, děkuji.
@Anonymní píše: Více
Mohla bych taky poprosit o jméno paní doktorky v Přerově do SZ? Taky se tam chystáme (z jiného důvodu). Děkuji.
Ahoj holky,
doporučíte mi prosím dobrého dětského neurologa v Olomouci, který nemá dlouhé čekačky?
Máme u dcery (2 roky) podezření na epilepsii. Občasné stáčení očí nahoru a padání hlavy. Před pul rokem jsme byli na eeg(dělala to par dni), ale bylo čisté. Od té doby klid a teď to zase začala dělat.
Moc děkuji