Tiky noh, hlavy, ruce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
24.3.24 15:03

tiky noh, hlavy, ruce

Zdravim asi 10 mesicu zpatky mi zacli skubat chodidla a prsty na nohou. nejak sem to neresil jelikoz me to nejak neomezovalo, a moc jsem to nevnimal, ale pred 2 mesicema se mi to hodne zhorsilo, a zacla mi skubat i hlava sice ne uplne hodne, ale hodne casto treba 1 za minutu. pak to preslo na tyden pak se to zase vratilo, a pak to preslo ted uz to nemam 3 tydny. ale obcas mi hlava porad cukne ale nohy neprestaly, a jeste se to zhorsilo je to casteji. cukne mi cela noha a obcas i ruka. uz jsem byl i na neurologii. kde mi delaly eeg, a nic nenasli, a v krvi taky nic nemam. neurolozka me poslala k psychologovi, a rekla, ze to je psychicky problem. ale tiky mam i kdyz jsem v klidu, a lezim/sedim. kdyz stojim nebo chodim tak je nemam (na nohach). beru 2× denne magne b6 forte, a moc to nepomaha. chodim jeste do skoly a neni mi 18. tak se chci zeptat jestli s tim nema nekdo nejakou zkusenost, protoze uz nevim jak dal. a jestli to vubec nekdy prejde. taky nad tim furt premyslim a stresuju se z toho. ale jinak nejsem nejak ve stresu posledni dobou, max z tech tiku……….. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2359
24.3.24 15:35

Neurogenni tetanie?

Zajděte si na emg vysetreni na tetanii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1413
24.3.24 15:52

@anonym558 nech se neurologem poslat na EMG vyšetření. Mi tak zjistili neuropatii, která se tak jak popisuješ projevuje. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11694
24.3.24 16:50

I ten psycholog neuškodí. Ikdyž problém nemáš, tak na sobě člověk může pracovat dál.
A když se to ani po čase u psychologa nezlepší, tak tím můžeš argumentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí