Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Christopher. Chrise beru jako zkraceninu, říkat tak můžeš všem zmíněným. A Christian je pro mě křesťan. Navíc u něj by podle mě měla většina lidí problém s výslovností, to u toho Christophera nebude tak do očí bijící.
Christopher Lee, to jo. Christopher Novotný, Christopher Koudelka, Christopher Černý, no potěš
Většinou chtějí být takhle „světoví“ rodiče, co si tím něco kompenzují, se mi zdá ![]()
@Kníže Ignor @DandátkoP příjmení je zahraniční samozřejmě a nežijeme v ČR
Příspěvek upraven 31.12.23 v 20:17
Jestli máte dlouhé příjmení, tak spíš Chris a jinak Christopher ![]()
Christian. Chris bych nedavala, to je domaci tvar, dite si zaslouzi poradne cele jmeno.
Příspěvek upraven 01.01.24 v 17:43
@Mammadomma píše:
@Kníže Ignor @DandátkoP příjmení je zahraniční samozřejmě a nežijeme v ČRPříspěvek upraven 31.12.23 v 20:17
V takovem pripade bych vubec neresila nazory ceskych holek na emiminu. Vybrala bych to nejlepsi pro prostredi, ve kterem budete zit. To nejlepe zapadajici do rodiny, nejvic se hodici k prijmeni. To, co nejlip zni manzelovym znamym z dane zeme. Jmena jsou to krasna. Hlavne, at je miminko zdrave ![]()
Jeste bych se rada zeptala zkusenych, jak se jmeno Christian v anglictine vyslovuje. V mem okoli jsou 2 mali Christianove s ceskym prijmenim, maminka toho jednoho vyslovuje to jmeno Christyjan. Samozrejme s drcivym R, ale to uz je detail. Ja jsem si myslela, ze se to jmeno vyslovuje na zacatku s Kch, potom anglicke R a pismeno A na konci by melo byt takove spolknute. Neco jako „Kchristyjn“.
Jaké jméno by jste vybrali?