Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, co vám pomohlo na chronické kvasinky?
Já už nevím, co dělat.. vyzkoušela jsem snad všechno, investovala do léčby hromadu peněz a stejně se mě furt drží
Doktorka mi vždy něco předepíše, po dobu užívání léků je to ok, ale jakmile to doberu, tak je to opět znovu zpět.
Budu ráda za vaše zkušenosti ![]()
Určitě vysadit veškeré cukry a bílou mouku. A vůbec překopat jídelníček. Důležité logicky i u partnera.
Hned po léčbě zkus užívat Gynimun, probiotika na zavádění, potom tak 2-3× týdně. Třeba tím kvasinkám nebo bakteriím nedáš šanci se rozmnožit.
Taky mám dobrou zkušenost s výraznou a dlouhodobou změnou stravu.
Me to zpusoboval vlhceny toaletni papir, no prestala jsem ho pouzivat a vse se zklidnilo.
@Anonymní píše:
Me to zpusoboval vlhceny toaletni papir, no prestala jsem ho pouzivat a vse se zklidnilo.
Mě to dělali parfémované toaleťáky
![]()
@Karolína13210 píše:
Taky mám dobrou zkušenost s výraznou a dlouhodobou změnou stravu.
To už taky zkouším, ale je to hrozný
někde jsem četla, že by se prý neměly jíst ani brambory a tak, ale to už mi přijde moc
takže omezuju hlavně cukry, vyhýbák se i ovoci a uvidím.. za jak dlouho jsi pocítila zlepšení?
@Havlova píše:
Zkusila jsi i autovakcínu?
Už jí mám ve výrobě, bude asi za měsíc, ale teda nevím, jestli to do té doby vydržím ![]()
@Eimy90 píše:
Mě to dělali parfémované toaleťáky![]()
![]()
Tak to mě ani nenapadlo, to taky zkusím, díky
![]()
Hlavně jsem už dole úplně podrážděná, měla jsem 6 dní od doktorky nějaký tabletky, teď mi řekla, že si mám koupit clotrimazol, ale po tom to je snad ještě horší, nějak to začalo štípat ![]()
A brali jste léky pořád, nebo jste při hledání příčiny byli bez léků?
@Leknin12 urcite doporucuju gynimun rapid, jsou tam probiotika potrebne pro udrzeni prostredi co je v pochve. Nikdy mi nepomohlo nic z toho co mi dr napsal
Ať ti udělá test na ureaplasma.. také jsem šíleně trpěla na kvasinky, přešla jsem k jiné doktorce která je naslepo nepredepisovala Entizol, macmiror a další.. výsledky potvrdily ureu, musel se přeléčit i partner..od té doby vůbec nic..
Mne tenkrat strasne pomohl jablecny ocet. Kazde rano na. lacno sklenici vody a 2 lzice jablecneho octa.