Chtěla bych opět studovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
16.2.12 10:14

Ahoj.Prosim poradte..
Skolu jsem z blbosti ukoncila ve 3.rocniku,2 mesice pred zkouskami..slo by nejak vyucak dodelat?Aniz bych pripadne musela zase od zacatku-chtela bych i v jinym oboru. Mam 3,5rocni dite,takze spise dalkove.Predem diky za kazdou odpoved :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
16.2.12 10:25

Zdravím, taky jsem ted marně pátrala po škole jen na VL a nic jsem dálkově nesehnala… :zed: Z 5 škol mi odepsali, že letos neotevírají dálkovou možnost studovat obor.. Našla jsem jen soukromou školu obchodní, ale ta je s maturitou :zed: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.16 12:37

Důležitý je přístup školy i profesorů

Ahoj holky,
znám ze svého okolí dvě maminky, které při dětech studium na VŠ zvládly, ale po několika nezdarech. Jedna si nejprve vybrala obor na Karlovce, který je absolutně nezajímal (jen kvůli prestiži školy) a trápila se tam 2 roky. S druhým dítětem už si dávala pozor, aby si vybírala jak podle zájmu o obor a uplatnění, tak podle pružnosti studia - e-learning a možnost přizpůsobení termínů zkoušek. Nakonec se rozhodla pro ekonomii a managementu na VŠEM a je tam spokojená. Letos dodělala bakaláře a chystá se na magistra. Pro svobodné maminky škola poskytuje i stipendium.

• Citovat
  • Upravit
25.10.16 18:06

Třeba kurz kadeřnice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení