Chuchvalec vlasů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.1.25 22:38

Chuchvalec vlasů

Holky pomoc… přijdu si hrozně. Máme miminko, takže rozpusteny vlasy od porodu neznám a co mě trápí… včera jsem si umyla vlasy, malej zrovna začal brečet tak jsem je jeste mokry dala do drdolu a ráno koukám, mam tam chuchvalec jako prase. Já na zacuchávání vlasu trpím, mám je hustý a vlnitý, ale tohle se mi stalo Teda poprvy. Za boha to nejde rozcesat, zkusila jsem znovu umýt, sprej na rozcesavani, nic. Mám sto chutí to ustrihnout 😂 nemáte nějaké rady?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2614
7.1.25 22:55

Trocha oleje ideálně nějakého na vlasy. Ale jestli nemáš klidně tam prdni kuchyňský. A potom opravdu pomalu a v klidu rozčesávej od konečků ke kořínkům. V tomhle stadiu už pomůže opravdu jen trpělivost. No a potom prevence. Když se ti vlasy takhle cuchají chybí jim hydratace a možná i protein. Takže mrkni po nějaké kvalitní masce. Za sebe můžu doporučit oranžovou řadu od Wella. A teda i když vím, že s miminkem to musí být hodně náročné. Chtělo by to vlasy vždy po umytí vyfénovat. Vlasové vlákno je jako šiška. A ty šupinky se musí uzavřít. Tedy fénovat po směru růstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
7.1.25 23:21

Dceři to rozčesávám tak, že z toho chuchvalce vytahuju od hlavy vlásek po vlásku, ideálně s nějakým přípravkem na rozčesávání. Ona je na to expert, uprostřed hlavy se jí samovolně dělá dred. Ono by to spíš chtělo, aby ti to někdo udělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
8.1.25 09:06

Od dětství se mi ty dredy taky dělají. Používám Gliss bezoplachový sprej (můžeš i jiný nebo olej či obyčejný kondicionér) a obyčejný jednořadý hřeben. A pomalu od spoda nahoru rozčesávat. Dělá se mi chuchvalec aspoň 2× týdně a to se snažím na noc zapletat a tak. Ale když jdu ven, i v culíku o bundu…

• Citovat
  • Upravit
192
27.1.25 19:58

Já mám podobnou strukturu vlasů a chuchvalce se mi dělali permanentně, na to mi pomohla řada glowroom od revolutionhair. :D Teď se mi vlasy krásně rozčesávají a mám je jemnější. Každopádně zkuste vytahovat vlásek po vlásku a opatrně rozčesávat, případně trochu navlhčit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí