Chudokrevnost?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.9.15 20:41

Dobrý den mám půlročního syna už dva dny se chová divně pořád je unavený spal by skoro celý den nechce moc jíst občas i zabreci… Není to prostě on, slyšela jsem že to může být něco s krví ale nezdá se mi, poradíte mi? Sem už hotová :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
18.9.15 22:10

@Kumžáková tak nemuze mit nejakou virozku ci zoubky? Ale pokud jste nestastna, zasla bych k dr, vezme vam crp nebo i krevni obraz a urcite budete klidnejsi nez dedukovat na netu. U takto malych deti to muze byt cokoli..nebudte smutna, jiste to nebude nic vazneho, ale pro klid duse bych zasla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
18.10.23 14:19
@Nicki.Minaj píše:
Zdravím maminky,potřebovala bych poradit nějaké doplňky stravy,potraviny,homeopatika,prostě cokoliv,co obsahuje železo :think: Mám skoro 3 letého syna,je bledlý,má bílé mapy na jazyku(vypadá to,jak otlačené) a nechce moc papat. Unavený nebývá,celý den kolikrát vydrží řádit a to i bez poobědového spánku a na čerstvý vzduch chodíme taky hodně,váží asi 14kg,ale poslední dobou mám dojem,že možná trpí chudokrevností. Je pravda,že s jídlem hodně bojujeme,má rád ovoce,zeleninu vůbec,z masa max. ryby,občas kuřecí,jinak vítězí pečivo a různé pomazánky,šunka a samozřejmě vše,co je sladké,což mě strašně rozčiluje. Ale kolikrát do něj nemůžu dostat normálně oběd,zkoušela jsem vyvařovat podle receptů pro děti,ale pokaždé uslyším jen tohle nechci a chci něco jiného,samozřejmě to nedostane a je hned zle,vztekání a pláč,už byl párkrát i o hladu,když jsem mu odmítla dát cokoliv jiného,než to,co jsem připravila,ale nakonec jsem stejně vyměkla. Navíc mám i dojem,že má strach ze zkoušení nových jídel. Už si nevím rady,koupila jsem jeden vitamínový doplněk-sirup Pikovit,ale zatím žádně zlepšení. Pokud by jste měly podobnou zkušenost,budu vděčná za každou radu. K doktorce ho hned hnát nechci a cpát ho léky,takže by jsme to chtěly nejdříve zkusit sami třeba stravou nebo jinou alternativní medicínou :nevim:

Ahoj, jak to s Vámi tenkrát dopadlo? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+