Chuvicka Philips Avent, digitalni alebo analogovy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
457
26.10.10 21:59

Chuvicka Philips Avent, digitalni alebo analogovy?

Ahojky,
Hladam pre nase mimco chuvicku znacky Philips Avent. Na trhu existuje 2 typy: analogovy(napriklad model SBC SC465) a digitalni (napr. model SCD 520 DECT). Zajmalo by ma jaky je rozdel mezi nimi a ktory je liepsi? A pripadne budem rada aj na vase zkusenosti s timi chuvickami.
Dakujem,
 Egi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2507
26.10.10 22:24

Eginko já se v tom taky moc neorientuju, ale co mi vysvětloval manžel, tak analogová má daleko míň kanálů (cca 2-4) a je u ní daleko větší možnost, že přenos bude něčím rušený a nebo že budete chytat třebas sousedovic chůvičku, kdežto ta digitální jich má víc (kolem stovky) a automaticky se sama přelaďuje na jiný kanál, kdykoliv je něčím rušená. Takže digitální je lepší, ale taky dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
26.10.10 23:13

Ahoj, kupte určitě digitální. Analogové jsou v obytných oblastech rušený… My jsme jich vyzkoušeli několik včetně videochůviček a nakonec jsme pořídili digitální Avent a super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
26.10.10 23:30

trvej na technologii DECT! bez ní jsou rušený, jestli mají DECT je jedno jestli jsou analog nebo digital :-)

• Citovat
  • Upravit
172
27.10.10 20:40

ahoj my máme DECT od Aventu. Jinak je to praktická věc, když jsme parta x lidí třeba na horách a večer všechny mámy zapnou chůvy a neustále se dohadujou, kdo na jakym kanálu bude a je, navzájem se vyrušujou, atd… já neřeším nic, je to fakt pohoda…doporučuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí