Chůvička Phillips SCD 505

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1289
17.11.14 14:53

Chuvicka Phillips SCD 505

Ahoj, koupili jsme novou chuvicku Phillips Avent SCD 505, ale mam trochu problem s hlasitosti. Chuvicka chyta zvuk vyborne, nicmene neni to skoro vubec slyset, dokud dite vylozene nepromluvi, ani se nerozsviti modre svetylko. Kdyz mam ucho na chuvicce tak slysim, ze se v postylce prevraci, ale to musim fakt vylozene sledovat. Jake mate zkusenosti vy? Nemuze to byt eco programem? Mne osobne prijde tedy stejny jako bez eco :/ Jake jine chuvicky pouzivate? My meli predtim stary typ Phillips, zlute, a ty byly super. Chytlo to kazde revraceni v postylce a minimalne ta chuvicka vydala zvuk jako ze se tam neco deje, a hned problikavaly svetylka. Bohuzel uz skoro nefunguje, jen v nabijecce a jeste ne vzdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Philips Avent SCD505?

Přidejte zkušenost s Philips Avent SCD505
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9754
17.11.14 16:07

@mattez nevim presne jakou filipsku to mame my, hraje i ukolebavky a ma obousmerny prenos, kazdopadne mame s ni stejny problem jako ty. Jde z ni slyset kulove…takze jako chuvicka uplne k nicemu. Potom jsme koupili jinou chuvu a ta uz je lepsi, ale podle me porad malo citliva…znacku si ted nevzpomenu, pouzivame ji v nouzi. Nakonec jsme koupili videochuvicku topcom a je super…akorad prestala po mesici fungovat…super… tak jsme ji reklamovali a poslali nam novou. Jinak s ni jsem spokojena. Jen doufam, ze to byl jen jeden vadny kus a tato uz vydrzi dyl!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
17.11.14 16:22

My máme taky Aventy (525 ale) a slyšet to je výborně. A to máme základnu 3m od postýlky, takže někdy naopak jednotku tlumím, aby mě v noci malej nebudil hrabošením. Eco mód je na to, aby to zbytečně nepřenášelo „ticho“ ne? Pak to chytne až hlasitější zvuk a na ten to reaguje. A jinak se prostě nastaví citlivost a čím větší, tím víc toho zaznamená. Nám zasvítí jednotka i když malej hlasitěji vzdychne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
17.11.14 21:15

My jsme meli take problem s touhle chuvickou. Byla uplne nova a nekdy se „vypnula“, neprenasela zvuk, i kdyz se u vysilace neco delo. Reklamovala jsem ji a ze servisniho strediska mi poslali manual. Je pravda, ze to chce si spravne nastavit hodnoty na obou pristrojich (rodicovska a detska).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
17.11.14 23:05

@Lentilkaa2 no ale na detske chuvicce nic nastavit nejde ne? jen na te rodicovske jde citlivost a hlasitost a to mam vzdy uplne na max a chuvicku asi metr a pul mozna min od ditete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
17.11.14 23:06

@MuffinkaM no ale ta vase je uz o dost drazsi, malemu jsou skoro dva roky takze uz nechci za chuvu davat tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
18.11.14 08:19

@mattez Asi mame vyssi verzi chuvicky, mam ji uz ‚zazimovanou‘, tak presne cislo nereknu. Kazdopadne vidim, ze s tou citlivosti a (ne)reagovanim na zvuky jsou na tom philips asi podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
18.11.14 08:52

@mattez Aha, teď jsem koukala na cenu. 8o My jí používáme už přes 3 roky a tehdy jsme platili necelé 2tis.. Nechápu, proč je zdražili. :roll: Sestra má tu 510, kupovanou starší a funguje jim stejně jako nám, nemají problém, že by neslyšeli. Naopak mají tu citlivost sraženou, protože mají akčního souseda - furt řeže pilou, tak aby jim to hlásilo jen dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí