Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý den maminky. Prosím nevíte kde bych mohla sehnat takový ten klasický dudlík kytička? (hledala jsem snad všude) Teď se vyrábí samé náhrady, ale nemají ten správný tvar. Nebo nemáte doma některá a neprodala mi? Já jsem tenhle kupovala před dvěma roky dceři, ale nakonec žádný dudlík nechtěla a teď mám syna a ten dudlík vyžaduje a všechny ostatní mu prostě vypadávají a já furt jen lítám a dávám dudlík
(teda hlavně na spaní). Je to tento, co je na fotce. Děkuji
Ty blaho to je brutální tvar…ja znám asi jen ty náhražky. Takovou obři kouli jsem nikde neviděla…
@Malinoisa píše:
Dobrý den maminky. Prosím nevíte kde bych mohla sehnat takový ten klasický dudlík kytička? (hledala jsem snad všude) Teď se vyrábí samé náhrady, ale nemají ten správný tvar. Nebo nemáte doma některá a neprodala mi? Já jsem tenhle kupovala před dvěma roky dceři, ale nakonec žádný dudlík nechtěla a teď mám syna a ten dudlík vyžaduje a všechny ostatní mu prostě vypadávají a já furt jen lítám a dávám dudlík(teda hlavně na spaní). Je to tento, co je na fotce. Děkuji
zkus obejít lékárny, u nás mají ve dvou.
Koupila jsem ho nedávno v Teta drogerii za 25 Kč. Vyrábí ho Vulkán, myslím.
Já ho kupuji v lékárně anebo v dětských obchodech, stojí kolem 30 Kč.
Jé, přesně takový jsem měla pro syna (modrý a zelený), ale už je to 16 let! Měli jsme nakoupeno asi pět krásných značkových (a drahých) dudlíků a on chtěl pouze tyto obyč. za 8Kč. Později jsem je nakupovala do zásoby, zkusím se mrknout u nás v jedné zapadlé drogerii, tak by být mohly.
Viděla jsem je normálně v Globusu. Na stojanu ty pěkné dudlíky, se super moderními tvary a dole koš plný těchle ![]()
Viděla jsem v teta drogerii. Ale nevím jestli to byla takhle velká koule
@betuska.bathory píše:
Jé, přesně takový jsem měla pro syna (modrý a zelený), ale už je to 16 let! Měli jsme nakoupeno asi pět krásných značkových (a drahých) dudlíků a on chtěl pouze tyto obyč. za 8Kč. Později jsem je nakupovala do zásoby, zkusím se mrknout u nás v jedné zapadlé drogerii, tak by být mohly.
A nosil někdy váš syn rovnátka?
@brulinka píše:
A nosil někdy váš syn rovnátka?
Vím, že to nebylo na mě, ale syn ho měl a rovnátka nenosil.. nikdy.