Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
U nas taky v lekarne. Muz to koupil jako prvni dudlik a dcera ho naopak nechtela.
Já právě byla i v Tetě i ve dvou lékárnách, ale tam mají právě jen tyhle. Sice ten žlutý má taky velkou kouli, ale zase má docela široké to ústí a tak mi ho plive…a ten z odkazu jsem taky objednala, ale je malinkatý…viz foto
Fakt ho mají v Globusu? Ten teda máme asi 50 kilometrů, ale snad bych tam i sjela ![]()
@Folinka a můžu poprosit foto? Nebo je to opravdu ten, jako na první fotce? Nebo má tvar jako na druhé (ten žlutý??) Já už jsem totiž zoufalá a nevěřím, že bych ho někde sehnala…díky
@Malinoisa v Kauflandu a myslím, že zrovna tu obr kouli. Já čučela, že dítě se tím snad musí dávit ![]()
@brulinka
Ne, nenosil. Má rovné, zdravé zuby a ani jednu plombu. Dudlík jsme mu nechali do 1,5 roku (nevím, jakou to má souvislost, ale jemu vyrostl první zub ve 13ti měsících).
@Folinka dekuju moc a jeste dotaz, jaka to byla lekarna? Treba bude i u nas ![]()
@Malinoisa to byla soukroma lékárna, zadny retezec (leda bys byla z Ostravy).
@Malinoisa u nás mají v lékárně, kupovala jsem taky, když neseženeš, tak ti pošlu, stojí myslím kolem 30Kč
@nela2 tak ja se jeste mrknu v jedne lekarne a kdyztak bych moc rada vyuzila tvoji nabidky
to by jsi byla moc hodna, jeste dam vedet…dekuju dekuju dekuju ![]()
S kytkou dudlík jsem dlouho nikde neviděla
škoda už jsme skoro bez dudlíku ![]()
Holky, tak já jsem taky nahraná. Neviděly jste ho v poslední době někde?
Mají (mívali) v Globusu - já si tam nakoupila zásoby a malá se sama ve 13 měs. oddudlíkovala… Takže jsem je posílala dál…
Mrkla bych tam…