Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky holky,
mám takový zvláštní dotaz ohledně chůvičky.Nevím jestli je tu nějaký odborník na chůvičky který by mě poradil ![]()
Chci pořídit chovičku pro dcerku rok a půl,abych teď když bude dlouho světlo mohla jít v 19hodin když usne ještě ven.Uvažovala jsem jestli koupit nějakou kvalitnější i s kamerou -ale byla bych ráda když by šla ještě nějak využít jinak.
Jelikož chováme koně,tak mě napadlo že by šla používat při převozu koní-dát tu jednu část do přepravníku kde jede kůň a tam moci sledovat jak se tam chová v autě.Ono se to tak normálně dělá-ale pořizují se na to speciální kamery.Nevíte jestli by tak ta chůvička fungovala?Nerušili by jí nějaké jiné vysílače cestou,jiná auta…Díky za rady.
Mno já nevím, ale v tom přívěsu by chůvičku spínaly nejen okolo jedoucí auta, ale taky ten vozík samotný, jízda, jak by to drncalo. Chůvička se spíná při zvuku
Nebo nevím jak videochůvička, já mám zkušenosti jen s tou „obyč“.
Aha,já myslela jestli ta video chůvička nejde pustit jen jako kamera-že vidím že mimčo spí a leží a nereaguje to na zvuk.. ![]()
Ano, můžeš si vypnout zvuk a vidíš jen obraz, ale videochůvička má menší dosah než ta obyč. Já mám od aventu sice bez videa, ale dosah fakt velkej, sousedka má video a z patra na zahradu už jí nedosáhne. Takže jedině koupit fakt nějakou nadupanou videochůvičku, což je dost o financích ![]()
ahoj, videochůvičku máme. Myslím, že pokud by se správně připevnila, neměl by bát problém. Zvuk si můžeš vypnout, snímat bude celou cestu. Nevím co by ji cestou mohlo rušit, to mě nic nenapadá. Jako ty kamery o kterých píšeš, že se běžně používají, ty budou určitě lepší, ale myslím že by se o dalo použít
makuli píše:
Ano, můžeš si vypnout zvuk a vidíš jen obraz, ale videochůvička má menší dosah než ta obyč. Já mám od aventu sice bez videa, ale dosah fakt velkej, sousedka má video a z patra na zahradu už jí nedosáhne. Takže jedině koupit fakt nějakou nadupanou videochůvičku, což je dost o financích
tak pokud bude chtít sledovat koně z auta do toho přepravníku, tak půjde zhruba o dva metry…
Tak na koně do přepravníku v pohodě, ale pokud spí dítko v domě a chceš být na zahradě, tak kor pokud ji máte trochu větší nebo silnější zdi, tak bude problém s dosahem.
Ja myslim ze by se spis vyplatilo zainvestovat do kamery a propojit jak z PC tak z tel. a to je pak jedno jakej dosah mas, my takhle kontrolujem napr. barak kdyz jsme na dovoleny ![]()
Moc děkuji za rady.
Zdi máme celkem tenké-dřevo,takže by to mohlo fungovat.
A máme nízký domek,takže zahrada je hned pod oknem a ke koním je to cca 50metrů,tak by to snad mohlo jít.
O kameře nepojené na PC jsme taky uvažovali,ale zase se mě nechce tahat nic sebou když jedem někde s koněm.