Chůvička s upozorněním

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
9.2.24 22:22

Chůvička s upozorněním

Dobrý večer, postupně bychom chtěli dceru učit spát ve svém pokojíčku. Problém ale je, že po probuzení nepláče, proto bychom potřebovali najít chůvičku, která má ideálně nějaké zvukové upozornění i při pohybu, aby nás to v noci vzbudilo. Už jsem koukala i na hodinky, ale recenze jsou dost rozporuplné. Máte prosím nějaké zkušenosti? Zatím jsme měli chůvičku s obrazovkou, máte někdo s aplikací v mobilu? Dá se nastavit hlasité upozornění při pohybu? Děkuji za rady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4346
9.2.24 22:43

My mame Evolveo, nevim zda to je presne to co hledate, ale nam se rozsviti, kdyz se syn zacne hybat :) tak se zkuste podivat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3077
9.2.24 23:05

My máme TrueLife, asi jsou i lepší, ale tato byla pro nás cenově dostupná a splňuje naše požadavky. Máme oba s manželem aplikaci v telefonu a dá se nastavit upozornění na zvuk i na pohyb. Za mě je Ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
10.2.24 12:08

Já mám kameru na psa a hodlám ji používat i jako chůvičku. Je to kamera od Tesly, ta Smart 360 a je možnost tam zapnout detekci pohybu a detekci zvuku, pak vám přijde upozornění, takže si aplikaci otevřete a podíváte se. Můžete přes aplikaci do kamery i mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí