Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Dobrý večer, postupně bychom chtěli dceru učit spát ve svém pokojíčku. Problém ale je, že po probuzení nepláče, proto bychom potřebovali najít chůvičku, která má ideálně nějaké zvukové upozornění i při pohybu, aby nás to v noci vzbudilo. Už jsem koukala i na hodinky, ale recenze jsou dost rozporuplné. Máte prosím nějaké zkušenosti? Zatím jsme měli chůvičku s obrazovkou, máte někdo s aplikací v mobilu? Dá se nastavit hlasité upozornění při pohybu? Děkuji za rady!
My mame Evolveo, nevim zda to je presne to co hledate, ale nam se rozsviti, kdyz se syn zacne hybat
tak se zkuste podivat ![]()
My máme TrueLife, asi jsou i lepší, ale tato byla pro nás cenově dostupná a splňuje naše požadavky. Máme oba s manželem aplikaci v telefonu a dá se nastavit upozornění na zvuk i na pohyb. Za mě je Ok.
Já mám kameru na psa a hodlám ji používat i jako chůvičku. Je to kamera od Tesly, ta Smart 360 a je možnost tam zapnout detekci pohybu a detekci zvuku, pak vám přijde upozornění, takže si aplikaci otevřete a podíváte se. Můžete přes aplikaci do kamery i mluvit.