Reklamace kočárku Adamex

27
2.2.24 17:56

Reklamace kočárku Adamex

Zdravím Vás, chci se zeptat. 11.08.2023 jsme kupovali v jedné prodejně kočárek Adamex Zico za bezmála 15.000,– miminko narozené 03.01.2024, používán poprvé od 15.01.2024. Kočárek jsme dnes vezli na reklamaci, jelikož se začala párat přebalovací taška, rozpáral se kousek látky na boudičce (vidno, že je látka špatně našitá) a smazaný nápis Adamex na kožence, pán v obchodě semnou jasně souhlasil, s tím, že se jedná pravděpodobně o vadný kus od výrobce. Kočárek tedy poslal na reklamaci výrobci, s lhůtou 30 dnů. Moje otázka zní, opravit se určitě tohle dát nebude, pravděpodobně budou chtít vyměnit. Každopádně mám nárok v tomto případě na vrácení peněz případně výmenu za jiný kočárek v prodejně? Jaké máte zkušenosti? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65190
2.2.24 18:10
@klakla2345 píše:
Zdravím Vás, chci se zeptat. 11.08.2023 jsme kupovali v jedné prodejně kočárek Adamex Zico za bezmála 15.000,– miminko narozené 03.01.2024, používán poprvé od 15.01.2024. Kočárek jsme dnes vezli na reklamaci, jelikož se začala párat přebalovací taška, rozpáral se kousek látky na boudičce (vidno, že je látka špatně našitá) a smazaný nápis Adamex na kožence, pán v obchodě semnou jasně souhlasil, s tím, že se jedná pravděpodobně o vadný kus od výrobce. Kočárek tedy poslal na reklamaci výrobci, s lhůtou 30 dnů. Moje otázka zní, opravit se určitě tohle dát nebude, pravděpodobně budou chtít vyměnit. Každopádně mám nárok v tomto případě na vrácení peněz případně výmenu za jiný kočárek v prodejně? Jaké máte zkušenosti? Děkuji.

dcera reklamovala kočárek, nevím jakou značku, měli to přes internet. Firma si nechala natočit závadu, uznali reklamaci a poslali nový ten samý kočárek. Starý jim nechali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.24 18:16

.my teda neměli neměli echt zavadu ale chyběla nám osa (tyčka) mezi koli. Stačilo zavolat, nahlásit a prodejna měla kus hned k odběru. Takže se proto jelo. Kočár byl taky přes internet ale zkoušeli jsme ho v prodejně a ještě k tomu mají v této prodejně servis.
Je teda pravda, že chlápek na telefonu nebyl nadšený, že jsme si kočár objenavali. :cert:

• Citovat
  • Upravit
20896
2.2.24 18:45
@klakla2345 píše:
Zdravím Vás, chci se zeptat. 11.08.2023 jsme kupovali v jedné prodejně kočárek Adamex Zico za bezmála 15.000,– miminko narozené 03.01.2024, používán poprvé od 15.01.2024. Kočárek jsme dnes vezli na reklamaci, jelikož se začala párat přebalovací taška, rozpáral se kousek látky na boudičce (vidno, že je látka špatně našitá) a smazaný nápis Adamex na kožence, pán v obchodě semnou jasně souhlasil, s tím, že se jedná pravděpodobně o vadný kus od výrobce. Kočárek tedy poslal na reklamaci výrobci, s lhůtou 30 dnů. Moje otázka zní, opravit se určitě tohle dát nebude, pravděpodobně budou chtít vyměnit. Každopádně mám nárok v tomto případě na vrácení peněz případně výměna za jiný kočárek v prodejně? Jaké máte zkušenosti? Děkuji.

Nemáš. Musí ti kočárek opravit nebo vyměnit za nový kus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.6.24 09:53

Práva z vadného plnění si vybírá kupující při reklamaci a záleží jak je vada podstatná, pak může vzniknout i právo na odstoupení od smlouvy, jinak zkuste mrknout na web *** tam je toho více a případně i poradí

*edit admin- smazán odkaz, reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport