Chůvička true life nebo Philips Avent

178
12.9.24 21:29

Chůvička true life nebo Philips Avent

Potřebovala bych tak trochu poradit s výběrem chůvičky s kamerou. Nevím jestli Philips Avent nebo true life nebo nějakou úplně jinou. Ideál kdyby k tomu byla rodičovská jednotka a zároveň se šlo dívat přes telefon kdyby sme byli v delší vzdálenosti. Pokud někdo má tip tak prosím hoďte ho sem protože já se ztrácím 🥺 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1409
13.9.24 09:11

True life nebrat. Nevím, jestli jsme jen měli smulu, ale nejradši bych to hodila z okna. Půjde teď na druhou reklamaci. Prvně se rozbilo tlačítko na ovládání hlasitosti, takže byla pořád ztlumená. Teď se musí pořád ladit, jinak stále chrčí. Za ty prachy nic moc. Máme ji necelý rok. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
13.9.24 20:39

Taky mám true life a mám v baráku problém se signálem. Jednotka se nehýbe, leží na stole a z ničeho nic začne vypadávat signál. A to nežijeme ani v železobetonové konstrukci, ani v mansonu s 20 pokoji. Na zahradu dosáhne sotva na terasu.
Jsem víc spokojená s IP kamenou, ke které mám starý telefon jako jednotku.
True life jsme dostali jako dárek, darující věnoval hromadu času výběru a True life vyšla jako nejlepší. Moc tomu nerozumím, já bych jí 5 hvězdiček rozhodně nedala a znovu nekoupila.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí