Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Mame H&H chuvicky a musim rict, ze dosahnou zhruba 120-150m od nas z baraku, pres silnici, dalsi barak k sousedovi na zahradu ![]()
@jita22 znacka cobra, zkusim pohledat na netu, nemam je u sebe
@myrtha to ti bude delat kazda chuva a neda se rict, ze bude mit 50m v baraku. Vyrobce uvadi dosah za idealnich podminek - tedy bez barier, rusivych elementu. I v navodu se doctes, ze zdi snizuji dosah, zalezi na tom, z ceho zed je. Jinak snizi panel, jinak cihla. Najdes to obvykle v navodu.
V tomhle pripade mas lepsi vysilacku nebo nejakou appku do mobilu a dat dohromady s jinym telefonem nebo s pc.
Už to tu padlo.
My používali ty malé vysílačky. Má to funkci VOX, což je aktivace hlasem, nebo přímo funkci chůvička. Dosahy jsou 3-5 km ve volném prostoru, v zástavbě to 500m obvykle dá v pohodě.
Navíc to jde dobře použít na výlet, bereme to na lyžování…
Z baráku na zahradu/ před dům to je úplně v pohodě.
Ahoj, já mám úplně obyčejné chůvičky Bravo a v pohodě zvládají spojení bytovka třetí patro a venek bytovky. Švagrová má ty samé a bydlí vedle v bytovce, cca 200 m přes pár zdí a často se mi stává, že když dám omylem druhý kanál, tak chytám neteřinku ![]()
Já mám ty samé bravo co @Mar ket a v klidu si mlžu zajít vedle do ulice do školky pro staršího, když jsem u našich tak jim mlžu zajít vyvenčit psa a bere to ikdyž sem za druhým oanelákem a oni bydlí v 6 patře
Jinak kdyby nekdo potreboval lezi mi tu doma babymoov high care, pouzite jsou asi mesic. Nas syn mela takovy hlasek, ze po baraku byl slyset dobre a i na zahrade jsem ho slysela pres okna. Pak jsme zacli pouzivat mobil. Muzeme se domluvit. Maji moc dobry dosah.