Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojky, potrebovala bych poradit, shanim opravdu spolehlive chuvicky, potrebuji tu a tam vyjit pred barak s pejskem, nemate s tim nekdo zkusenost? Koupila jsem chuvicku Nuk, meka mit dosah 50m v baraku a uz v ze 4.patro do přízemí nefungovala.
@myrtha Barák je vždycky problematický, protože to železo co je ve stropech (a někde i ve stěnách) je slušná rušička…
@myrtha A venku nesepla znova? V patře měla víc zdí překážky, venku by byla zase jen jedna, dvě…
My máme starší Philipsky a jsem moc spokojená. Ale třeba u babičky, kde jsou metrové zdi, mi za tou druhou zdí už taky nejde, když nechám dítě spát v autě. Musím ji dát hned na okno.
Ale doma mi třeba dosáhne z garáže do kuchyně - asi 2 zdi, zešikma a ještě výškové převýšení…
Kamarádka ji měla půjčenou a byla s ní moc spokojená. Pak dostala nové Bravo a říkala, že nejdou tak citlivé, že reagovali, až malá vyloženě brečela.
Nejlepsi je pokud mas moznost do mobilu stahnout aplikaci Chuvicka. Ozivit doma nejaky starsi mobil a mas chuvicku s rozsahem jaky budes jen chtit. Je to zavisle jen na telefonnim signalu. ![]()
Prave ze neseply, dokonce furt vyhledavaly signal a 1500 mi neprijde nejlevnější ![]()
@myrtha A jinak my taky máme Phips Avent a spokojenost, akorát jak to má ját přes více zdí, tak to chce laborovat, zkusit na okno a tak podobně.
Případně jsem to kombinovala s klasickou vysílačkou, tam je dosah i kolem kilometru za slušných podmínek.
A poslední možnost, chytrý telefon a chůvička jako aplikace, tam na vzdálenosti nezáleží.
Já jsem kupovala chůvičku od firmy babymoov a jsem spokojená. patří teda k těm dražším na trhu, ale já investice nelituju. bydlíme ve starším domě s hodně silnými stěnami a já měla strach, že bychom s klasickými chůvičkami mohli mít problém. do toho taky občasný pobyt kolem domu na zahradě.
konkrétně máme typ digital green, udávaný dosah má 800m. doporučuji mrknout na tyto stránky . majitel obchodu tam chůvičky sám testuje a má u některých napsaný reálný dosah, který v testech naměřil.
Mam chuvicku od Apple withings. Obcas jsem sama doma a musim rychle vyvencit. Malou sleduji na telefonu, ktery si beru sebou. Partner ji muze sledovat v praci na telefonu nebo tabletu, proste kdekoliv.
@myrtha píše:
Prave ze neseply, dokonce furt vyhledavaly signal a 1500 mi neprijde nejlevnější
Málo to není, ale moc taky ne
Právě proto jsem kupovala použité kvalitnější, než levnější nové.
My meli klasicke vysilacky s rezimem babysitting, dosah neskutecny, pouzivam doted ikdyz jsou holky vetsi kdyz spi a jsme nekde dal, napr ze spi v patre a my na druhem konci zahrady
Já teda pořizovat chůvičky znova, tak jdu do videochůviček. Myslím, že na větší dítě jsou lepší… ale prý mají horší dosah.
Měla jsem Philips Avent a měla jsem signál z 5 patra paneláku před barák…takže jsem v pohodě mohla jít vynést smetí, do sušárny…
@spiky01 muzes to nějak upřesnit? Značku, typ? To me zajima.