Chůvičky - poradíte podle mých kritérií?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
352
8.5.12 13:53

Chůvičky - poradíte?

Ahoj, mám sice 2 starší dcerky a chůvičky jsme nikdy nepotřebovali,ale přestěhovali jsme se a často když je teplo sedáváme na zahradě - no a je složité holky kontrolovat kdyby něco potřebovali.
Hledám nějakou levnější chůvičku - jen mám body které musí splňovat
1. funkce „vypnutí“ vysílání rodičovské jednotky při tichu (nechci aby šuměla)
2. adaptéry, nabíjení ze zásuvky do obou přijímačů
3. čistý přenos - aby bylo rozumět (holky už neřvou,ale mluví nebo volají,tak aby bylo poznat co chtějí, nebo jestli mluví se sebou…)

Jinak mi to je celkem jedno
MÁTE ZKUŠENOST S NĚJAKÝM KONKRÉTNÍM TYPEM CHŮVIČKY?
Dívala jsem se v Ikea - ty jsou za až moc přijatelnou cenu - jaké jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
8.5.12 13:57

Mam Eta 1305 a byla jsem s nima moc spokojena, maji slusny dosah, pri tichu „spi“ :mrgreen: a citlivost nastavis - je pres ne slyset pekne..
koukni jestli chces napis SZ, na cene se dohodnem.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
8.5.12 14:04

mám tuhle http://www.zbozi.cz/…or-sbm-1600/?… s jsem naprosto spokojená,splňuje všechny tvé požadavky,jen je trochu draší,ale ani já nelituji těch peněz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
8.5.12 14:36

Já mám obyčejné stare chicco a jsou super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
8.5.12 14:39

Vsetko co potrebujes splnuje chuvicka Philips SCD 535 - mam ju doma a este ani raz ma nesklamala. Je uplne ticha…ziaden sum a pritom na dieta citliva - zachyti kazdy zvuk.
 http://chuvicky.heureka.cz/…ka-chuvicka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
8.5.12 14:48

aj ja si chcem zaobstarat nejake tie chuvicky...... ale chcem sa spytat, ten dosah co sa uvadza, je len vo volnom priestore alebo ide nerusene aj cez mury a steny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
8.5.12 14:53

@Kačenkaaaa Taky je doma máme, nešumí, je slyšet ikdyž malej chrápe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
8.5.12 14:54
@Kačenkaaaa píše:
Ahoj taky jsem chtěla nákou z těch levnějších ale všichni v mém okolí mě on nich odrazovaly že když už chuvičku tak nákou „lepší“,máme tuhle http://www.zbozi.cz/…-scd-510-00/ a myslím jsi že zase tak drahá není na to jaké má funkce.

Tuhle máme a zatím spokojenost, když jsme teď byli na dovolené, tak ven na zahradu z rodinnýho domku dosáhla bez problémů :-) Dál nezkouším, přece jen když se mimino vzbudí, tak než to člověk doběhne… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
8.5.12 14:56

jinak mi teda u nich přijde, že malilinkato šumí… :palec: ale nic hroznýho ve srovnání s analogovejma chůvičkama, který jsem měla šanci „potkat“. Každopádně je slyšet i dýchání obou prcků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
8.5.12 15:03

Taky doporucuji PHILIPS SCD 510/00, velka spokojenost. V pohode dosahne az na zahradu, da se nastavit, ze spina az od urcite urovne hluku, takze nesumi. A prenos taky super. Jen nevim, jestli spada do kategorie levnejsich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
8.5.12 15:08

máme tyto,jedou už víc jak tři roky,jsou jak na baterky tak na šnůru,jsou ticho,když se malá nevrtí,používáme je často,jsou malé a dobře přenosné,neruší se nám ani v autě a kolikrát mi spadly ze schodú,že jsem myslela,že je po nich a není,jedou dál :lol:
 http://elektromichael.cz/…30014838.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
8.5.12 16:03

Přkláním se k philipsu. Sice nejdou vypnout do ticha, někdy i slyším, jak dýchá. Ale nešumí. Přenost je opravdu kvalitní, žádné zvuky navíc- jako se mi stávalo u „vypínajících“ chicco.
Na děti můžeš promluvit přes chůvičku, nebo zapnout noční světýlko. Přenos taky super- zkoušeli jsme v patrovém baráku se zahradou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
8.5.12 18:01

Ahoj ještě jednou - skákla jsem si poklidit a upéct dort a ani se nestačím divit :D
Děkuji za doporučení, večer mám co studovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport