Lahev na pití spadla do špinavého kouta

Anonymní
5.5.12 02:19

lahev na pití spadla do špinavého kouta

Ahoj, dneska syn upustil lahev na pití (s brčkem) na chodbě baráku. Postupně se skutálela ze schodů a zapadla do rohu. Tak jsem si řekla - no pořádně to umyju teplou vodou a Jarem, jsou mu dva roky, sahá na kde co a není co řešit. Jenže kousek za námi šel manžel a jak viděl lahev v tom koutě, úplně začal pěnit. A doma jsme se straně chytli. Že je tam největší bordel, že se v tom rohu drží veškerý bordel, když někdo vytírá a že lahev musím vyhodit. Ale že odmítá hned ráno jet koupit jinou. Že chytne žloutenku a já nevím, co všechno. Lahev nejde vyvařit. Podle mě to přehání. Co byste udělaly vy? Já teda jsem úzkostná, ale tohle mi přijde přehnaný. Přiznávám, že chodbu tady nikdo moc neuklízí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
720
5.5.12 02:48

Manžel je trošku psycho, ne? Moje děti měli láhev i v potoce a stačila horká voda z kohoutku. V dnešní době je minimum lahví pro větší prcky, které by šly vyvařit. Spíš žádné (já teda neznám), A že bych kvůli spadení na schodech kupovala novou láhev......??????? Umyju a je to, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.12 03:02

Jak on tvrdí - schody jsou tady pochcaný od psů. Což je pravda, že už tu taky bylo. Ale copak venku psi nečůrají? A taky se to všude roznáší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.12 03:06

Z potoka by mu to nevadilo. Říkal, že kdyby lahev upadla někde venku, že mu to nevadí. Je zaujatej proti naší chodbě. Tak je pravda, že je to nic moc.

• Citovat
  • Upravit
598
5.5.12 05:50

Přehání to, ale dokážu si to živě představit, mám doma podobný případ :D.. No, co, pokud ji zajede koupit, tak ať si poslouží, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
5.5.12 06:39

A když dítě na hřišti ochutná písek, tak mu vyvaří pusu? :mrgreen: Třeba virus žloutenky A se dá zničit Savem… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.5.12 07:15

mojí malý je teda „jen“ půl roku ale jak je akční tak už teda ochutnala i závadnější věcí.. manžel přehání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
5.5.12 07:32

magor.at jde tedy koupit novou nebo at mlci. :roll:

• Citovat
  • Upravit
26890
5.5.12 07:35

A nejde strcit do mycky? Ja tam kahve s brckem meju… To by ho neuklidnilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
5.5.12 07:47

hmmm :think: Já bych toho využila. Mám úchylku na dětské lahvičky. Můj když vidí nějakou novou, tak si už ťuká na čelo. Takže mít tvého, tak začnu nenápadně shazovat nehodící se lahvičky ze schodů. Jen ať kupuje, když ho to baví :mrgreen:
Ne, já jsem taky dost háklivá, když něco spadne na zem. Třeba olíznout upadnuvší dudlík a strčit ho dítěti zpátky do pusy je pro mě nepředstavitelné. Ale tohle je fakt ptákovina, když se to dá doma normálně umýt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
5.5.12 07:49

Mě by spíš zajímalo, kde všude se válí třeba ovoce, zelenina apod. než se dostane na náš stůl. Nemluvím o pečivu, každý tam strká své ruce, při výběru pečiva, kdoví, jestli je předtím neměl v pr.deli. Jenže jak se říká, co oko nevidí, srdce nebolí. Skutečně stačí láhev omýt vodou a případně nějakým jarem. Ale hlavně pak pořádně opláchnout od toho jaru.

Kdysi jsem četla diskuzi, kde maminka řešila, čím mýt dětem jablka a jestli stačí jar, že je to všude všechno samá chemie, tak prý voda nestačí…Není to manželova sestra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
5.5.12 07:50
@LouLou píše:
magor.at jde tedy koupit novou nebo at mlci. :roll:

přesně, at tedy zvedne zadnici, když si myslí, že umytí jarem a důkladné opláchnutí vodou nestačí..

Nejlepší jsou chytráci, co do všeho kecaj a nehnou pr.elí

• Citovat
  • Upravit
byron
5.5.12 07:51
  • Citovat
  • Upravit
16783
5.5.12 07:58

hihi to bych neřešila stzrčila bych jí do myčky já to meju jarem a vodou a když si vzpomenu dám do myčky a sosáky občas do varný konvice na převaření a světe div se malej je zdravej jak rybka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
5.5.12 08:00
@koralina11 píše:
hihi to bych neřešila stzrčila bych jí do myčky já to meju jarem a vodou a když si vzpomenu dám do myčky a sosáky občas do varný konvice na převaření a světe div se malej je zdravej jak rybka :mrgreen:

jo do varný konvice dávala kamaráka- v nemocnici jsme převařovaly v mikrovlnce- do lahve vodu, dudák strčit dovnitř a pěkně s eto vyvařilo.

Většímu dítěti jsme teda nepřevařovala a nepřevařuju, porstě to vymeju a stačí to

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4