Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,chtela jsem se jen zeptat,jaky mam koupit dudlik miminku.Latex nebo silikon?
Vyhledej si diskuze a pak se rozhodni. My máme silikon a vyhovuje.
Po porodu dostal klasicky kaučukovej, ale moderní tvar, ne tu komunistickou hrůzu.
A co přijel domů, tak má jen silikonový a spokojenost. U latexu nebo kaučuku může být nějaká reakce, i když je to nepravděpodobný, ale silikon je hypoalergenní.
Každopádně, poslední slovo by měla mít maminka! ![]()
Nejlepší je ozkoušet různé a sama uvidíš který si vezme a který bude plivat, taky záleží na tvaru ![]()
@MuffinkaM píše:
Po porodu dostal klasicky kaučukovej, ale moderní tvar, ne tu komunistickou hrůzu.A co přijel domů, tak má jen silikonový a spokojenost. U latexu nebo kaučuku může být nějaká reakce, i když je to nepravděpodobný, ale silikon je hypoalergenní.
Každopádně, poslední slovo by měla mít maminka!
A já právě tu komunistickou hrůzu nikde v obchodě nemůžu najít ![]()
U nás dětem v porodnici dudlík nedávali, či nepřímo zakazovali kvůli kojení. Proto pak malý žádný nechtěl. Doma mi tu teď leží asi 14 dudlíků různých tvarů a velikostí. Prostě všechny plive.
@kometa32 píše:
A já právě tu komunistickou hrůzu nikde v obchodě nemůžu najít
Zkus lékárny. U nás mají klasickou kytičku asi za 15,– ![]()
@kometa32 píše:
Stejny tvar ale lepsi design maji i Baby nova a Canpol. Jinak tu kyticku za 15 snad v kazde lekarne
.
Jinak starší syn nevzal silikon, tak měl latex od NUKu. Mladšímu jsem tento dala rovnou…
@kometa32 píše:
Tu kytičku jsem viděla v Globusu za pár kaček.
Moje malá má silikonový, ale každé mimi si vybere, jaký chce. Teď budu kupovat nový, větší, tak doufám, že jí nebude vadit ![]()