Vanička Flexi Bath

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
654
30.4.12 22:47

Vanička Flexi Bath

Zdravim vsechny maminky a prosim o radu, resp. zkusenosti. Uvazujeme o koupi vanicky. Momentalne koupeme v kybliku, ale chceme poridit i vanicku. Na netu jsem narazila na vanicku Flexi Bath,o by pro nas bylo idealni, jednak nemame v byte moc mista a navic bychom mohli vanicku pohodlne prevazet na chatu, nebo pouzit v lete na zahrade. Ale mame trosku strach z toho, zda vanicka vydrzi opakovane skladani a rozkladani, rekneme 4× tydne. Diky za postrehy a zkusenosti. http://www.babymoonblog.com/…ss-Image.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.4.12 22:53

Skládací vaničku neznám, ale mám nafukovací a snadno si ji také vozím na cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
30.4.12 23:15

je super, vřele doporučuju, máme jí rok a půl, skládáme a rozkládáme pořád :palec: . Akorát švagrovci jí kupovali nedávno a už měli jen pár omezenejch barev a teď si jí chtěla koupit i kámoška a prej jí přestali dovážet a už nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
1.5.12 09:24

Jj, taky mame pres rok a jsme moc spokojeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
1.5.12 09:46

taky používám a jsem s ní spokojená :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
4.5.12 22:16

Dala jsem na vas :), vanicka dnes dorazila, hned jsme ji prubli a zatim dobre. Takze timto vsem dekuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
9.8.12 21:44

Já jsem zakoupila snad poslední vaničku co byla v ČR v bílém :) Holky, co používáte do téhle vaničky za lehátko? My čekáme první a bojím se, že to bez lehátka nezvládnu, nebudu si věřit. Dík moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
9.2.15 12:30

Ahoj v dubnu čekáme přírůstek tak už koukám po vaničce tahle mě zaujala, že se dá skládat.
Jaká je vaše zkušenost ohledně délky jak dlouho vám vydržela?
jetě bych se ráda zeptala zda nevíte jestli ji prodává ještě někdo jiný nebo jen stokke.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
9.2.15 12:52

Já myslela, že už se neprodává (švagrová ji sháněla potom, co jim vyhořela koupelna a tehdy nikde už nebyla). Jinak my jí máme 4,5 roku, vejde se mi do ní čtyřletá i roční dohromady. Jinou bych nechtěla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.2.15 13:14

@luciekal
Ja som ju kupovala presne pred rokom a vyuzivali sme ju len na cesty..doma kupeme vo velkej vane..dite ma 1,5r s stale sa do nej vejde(ale je drobne to nase dite)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.2.15 13:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
9.2.15 15:05

@miisenka Vím, že nebude problém ji koupit viděla jsem ji v Malvíku, ale zajímalo mě zda ji vyrábí ještě někdo jiný jiná firma.
Vanu nemáme takže to chci na koupání doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
9.2.15 15:06

@mooch prodává se já ji teda viděla v Malvíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
9.2.15 18:10

@luciekal
Nemyslim si, ze by to robil niekto iny..ja som s nou spokojna, keby sme nemali vanu, tak si viem predstavit v nej kupat kazdy den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí