Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj mám dotaz jsem po sicarskem řezu ale už to ke 10 měsíců
Jednu menstrulace před mescem jsem nedostala menstrulace 3 měsíce a doktor řekl že to je jed zpoždena tak mi dal vyvolavačku na ms
Teď jsem ms dostala ale přes den mám silnou červenou a pres noc mám slabí spineni hnědý ale jen na hodinu a potom nemám vůbec ráno nemám také nic
A odpoledne mám zase silnou Červenou a v noci zase nic pořád se opakuje a dnes mám hnědou menstrulaci
Nevíte někdo co to může mít nemá někdo s tim zkušenosti? ![]()
Test jsem si dělala před jak mi dal doktor vyvolacku a nic
A nevím zda to znamená těhotenství teď co mám s tou ms nevím ![]()
@Doley píše:
Jednu menstrulace před mescem jsem nedostala menstrulace 3 měsíce a doktor řekl že to je jed zpoždena tak mi dal vyvolavačku na ms
Teď jsem ms dostala ale přes den mám silnou červenou a pres noc mám slabí spineni hnědý ale jen na hodinu a potom nemám vůbec ráno nemám také nic
A odpoledne mám zase silnou Červenou a v noci zase nic pořád se opakuje a dnes mám hnědou menstrulaci
Nevíte někdo co to může mít nemá někdo s tim zkušenosti?
A nevím zda to znamená těhotenství teď co mám s tou ms nevím
Prosím, oprav si ty „menstrulace“ na menstruace. Věřím, že spoustě lidí to brání soustředit se na obsah textu.
A řekla bych, že se ti menstruace po porodu ještě neustálila, pár měsíců to může být všelijaké. Test bych zopakovala za týden a uvidíš. Ale nemyslím si, že bys byla těhotná.
@Jahru píše:
Prosím, oprav si ty „menstrulace“ na menstruace. Věřím, že spoustě lidí to brání soustředit se na obsah textu.
A řekla bych, že se ti menstruace po porodu ještě neustálila, pár měsíců to může být všelijaké. Test bych zopakovala za týden a uvidíš. Ale nemyslím si, že bys byla těhotná.
Děkujem!
![]()
Vzhledem k te spouste chyb doufam, ze jsi cizinka.
K dotazu, tehotna nejsi, pokud je test spravne provedeny a negativni. Chybi informace, jestli kojis nebo kdy jsi prestala s kojenim a kdy jsi po porodu zacala poprve znovu menstruovat, ale vypada to na nepravidelny cyklus po porodu, hormonalni nerovnovahu.
Příspěvek jsem psala rychle tak to moc není čitelné, a pochopitelně @Stará známá
@Doley píše:
Nevíte někdo co to může mít nemá někdo s tim zkušenosti?
A nevím zda to znamená těhotenství teď co mám s tou ms nevím
cože - menstrulace - jednu menstrulace jsem nedostala, slabi špiněni, vyvolacku - já mám vypálenou rohovku i sítnici z tohoto čtení,
a popisování barvy krve je nechutné
@Doley píše:
Příspěvek jsem psala rychle tak to moc není čitelné, a pochopitelně @Stará známá
ne, není to pochopitelné ani čitelné
@stinga píše:
cože - menstrulace - jednu menstrulace jsem nedostala, slabi špiněni, vyvolacku - já mám vypálenou rohovku i sítnici z tohoto čtení,
a popisování barvy krve je nechutné
A coz teprve sicarsky rez!
@Stará známá píše:
A coz teprve sicarsky rez!
to jsem kvůli spálené rohovce už neviděla ![]()
@Doley píše:
No hlavně komolis základní pojmy a rychlým psaním to rozhodně nebude🙄Twl. mestrulace🙏 🙏 🙏 😩
@prokr píše:
No hlavně komolis základní pojmy a rychlým psaním to rozhodně nebude🙄Twl. mestrulace🙏 🙏 🙏 😩
To jsou automatické opravy telefonem ![]()