Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já bych to moc neřešila, taky se mi stává že mám občas o hodně slabší menstruaci než obvykle.. Vždycky vytáhnu suchý tampon, tak žádný nedám, protože si říkám, že je to zbytečný.. najednou to ze mě vyjede, tak teda tampon dám, ten zas suchý a pořád dokola 😂 😂
Zakladatelka:
@veis141 dekuji za reakci, ja si totiz vazne prijdu, jak kdybych si ten tampon neumela dat, nebo co? ![]()
Je mozny ze je to i tim, ze to nemam tak silny, ale davam si silnejsi tampon, ktery bezne pouzivam?
nikdy se mi to nestalo, tak na to cumim jak puk 🤣
Dobrý večer, mám dotaz, zda se s tím někdo setkal.
Kazdopadne diky za odpovedi 
Je mi 41 a potýkám se s divným průběhem menstruace.
Přišla o několik dnů dřív a je jakási slabší, začala špiněním, pak druhý den trochu silnější plus v noci silná, jako normálně. Ale co se mi stává dnes, to neznám. Tampon vytahuju téměř bez nasáknutí, jen tak na špičce nebo z boku, takže mi přijde, že je menstruace slabší, ale pak to ze mě vyjede při čurání, tzn nechápu, proč to nenasaje ten tampon.
Setkal se s tím někdo? Raději anonym, připadám si s takovým dotazem jak 13-letá, která neumí správně dát tampon, ale je to možný? Přijdu si totiž jakási suchá a nechce se mu, tak je možný, že není dostatečně daleko? Fakt si prijdu jak de.il, ze se tak ptam