Chyba u mě nebo slabá menstruace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.8.24 21:12

Chyba u me nebo slaba menstruace?

Dobrý večer, mám dotaz, zda se s tím někdo setkal.
Je mi 41 a potýkám se s divným průběhem menstruace.
Přišla o několik dnů dřív a je jakási slabší, začala špiněním, pak druhý den trochu silnější plus v noci silná, jako normálně. Ale co se mi stává dnes, to neznám. Tampon vytahuju téměř bez nasáknutí, jen tak na špičce nebo z boku, takže mi přijde, že je menstruace slabší, ale pak to ze mě vyjede při čurání, tzn nechápu, proč to nenasaje ten tampon.
Setkal se s tím někdo? Raději anonym, připadám si s takovým dotazem jak 13-letá, která neumí správně dát tampon, ale je to možný? Přijdu si totiž jakási suchá a nechce se mu, tak je možný, že není dostatečně daleko? Fakt si prijdu jak de.il, ze se tak ptam :D Kazdopadne diky za odpovedi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76
10.8.24 21:16

Já bych to moc neřešila, taky se mi stává že mám občas o hodně slabší menstruaci než obvykle.. Vždycky vytáhnu suchý tampon, tak žádný nedám, protože si říkám, že je to zbytečný.. najednou to ze mě vyjede, tak teda tampon dám, ten zas suchý a pořád dokola 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.24 21:39

Zakladatelka:
@veis141 dekuji za reakci, ja si totiz vazne prijdu, jak kdybych si ten tampon neumela dat, nebo co? :zed:
Je mozny ze je to i tim, ze to nemam tak silny, ale davam si silnejsi tampon, ktery bezne pouzivam?
nikdy se mi to nestalo, tak na to cumim jak puk 🤣

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí