Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky
Mám na vás trošku zmatený dotaz
Tak nejprve proč píšu, včera jsem si dělala test a když se zabarvoval, tak jsem viděla 2 čárky, ale po minutě mi to vyšlo tkhle viz. Obr. Tak jsem vyzkoušela další od stejný značky a vyšlo mi to úplně stejně. Stalo se vám to někdy?
Já myslím, že moje negativní byly taky takové. Byla tam jen šmouha, jak se moč natahovala do toho papírku, ale ryska vidět nebyla. Ta byla bílá podobně jako tvoje. JE to negativní.
@P4ja právě u obou dvou testů mi tam jde vidět ryska, tak jsem trošku z toho zmatená @BloomingGorgeous uz to prave nezbela a zustane to v tomhle stavu ![]()
@Lana234 píše:
@P4ja právě u obou dvou testů mi tam jde vidět ryska, tak jsem trošku z toho zmatená @BloomingGorgeous uz to prave nezbela a zustane to v tomhle stavu
Já to vidím nadějně. Mě se ta moč taky vždycky při vzlínání „opřela“ o tu první čárku a pak buď zůstala nebo zbělala.
Ale tady tu druhou vidím. Tak držím pěsti (jestli je to žádané) ![]()
@Aries6 Za mě je teda test negativní, tam kde by měl být proužek je sněhobílo. Nic tam není ![]()
Ja bych rekla ze test je vadnej, jednou me to takhle udelalo a tehotna jsem nebyla. Test byl asi rok proslej. Jinak vzdy jasne viditelny bud jeden, nebo dva prouzky, nic rozpiteho ![]()
@P4ja @BloomingGorgeous @hapolda @Aries6 tak holky, uz to jde krasne videt po dvou mesicich bez mencez
![]()
@Lana234 píše:
@P4ja @BloomingGorgeous @hapolda @Aries6 tak holky, uz to jde krasne videt po dvou mesicich bez mencez![]()
![]()
Krasne // ![]()
@Lana234 píše:
@P4ja @BloomingGorgeous @hapolda @Aries6 tak holky, uz to jde krasne videt po dvou mesicich bez mencez![]()
![]()
Gratuluji a přeji, ať je vše dobré.