Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj,
jsem v půlce 33.týdne, na kontrole jsem byla dva týdny zpět a na další jdu až za dva týdny, protože doktorka má dovolenou.
K otázce, poslední tři dny jsem nějaká “divná”, celou dobu jsem měla zácpu a teď chodím pravidelně každý den, nemám moc chuť na jídlo, večer a v noci mě přepadá divný neklid a budím se co hodinu a chodím čůrat atd, tak mě napadlo jestli to nemůžou být příznaky blížícího se předčasného porodu?
Děkuji moc
Tohle mám už pár týdnů a rodit se nechystám.. Ve 33 tt máš ještě moře času.. Na WC chodíš proto, že mrne je už velké a tlačí na mocak..
@martina.se Děkuji. Vím, tmě mám spoustu času, ale prostě mě ty náhlé změny jako prvorodičku znejistily.
@Anonymní píše:
@martina.se Děkuji. Vím, tmě mám spoustu času, ale prostě mě ty náhlé změny jako prvorodičku znejistily.
Pokud si nejsi jistá, vždy je lepší zajet na mimořádnou kontrolu
buď k dr nebo do porodnice..
Ne, spíše ne, skoro určitě ne. Mimi je větší a tlačí na močák, proto chodíš pořád čůrat plus k tomu stres ![]()
Možná se ti zrovna mimco otocilo a tlačí ti víc na mocak proto to vnimas jinak?
Taky jsem to tak poslední 2 měs. měla. A rodit jsem se v tu dobu rozhodně nechystala…to spaní/nespaní mi dost vadilo…
Ahoj,
jsem v půlce 33.týdne, na kontrole jsem byla dva týdny zpět a na další jdu až za dva týdny, protože doktorka má dovolenou.
K otázce, poslední tři dny jsem nějaká “divná”, celou dobu jsem měla zácpu a teď chodím pravidelně každý den, nemám moc chuť na jídlo, večer a v noci mě přepadá divný neklid a budím se co hodinu a chodím čůrat atd, tak mě napadlo jestli to nemůžou být příznaky blížícího se předčasného porodu?
Děkuji moc