Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Therushka teda to je strasne, to je mi moc lito, tak at se z toho dostanete ![]()
No, holky asi máte pravdu, nema cenu to resit a batse predem. Holky ja to chytla urcite od deti, jsem ucitelka, chodim na par hodin do skoly k prvnackum jako odreagovani na materske ated je tam nemocny kazdy… ted si to vycitam ![]()
S největší pravděpodobností ne, takto malé dítě onemocní streptokokovou angínou velmi vzácně, týká se to dětí až do 3 let věku.
@Zabatko píše:
S největší pravděpodobností ne, takto malé dítě onemocní streptokokovou angínou velmi vzácně, týká se to dětí až do 3 let věku.
A proto ji všechny moje děti měly plus mínus ve dvou letech (streptokok vždy potvrzen výtěrem z krku) ![]()
No, naše doktorka říkala, že je malá čtvrtý takhle malý dítě, který za svojí praxi se streptokokem v krku viděla, to samý říkal doktor na pohotovosti, když jsme tam byli před cca měsícem s laryngitidou, ach jo, tenhle podzim je fakt náročnej a malá si to vyžírá, chudinka…
@Therushka no, když si vzpomenu, jak malá na 3m vypadala, nedokážu si představit, že by její tělíčko bojovalo s takovým moribundusem
zabírají ji atb dobře?
@Kejmina90 Příjde mi, že ano, jen jí to zlikviduje i střevní mikroflóru, kterou jí tam od narození pěstujeme probiotikama ![]()