Chytne ode mě malá angínu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
738
22.11.17 13:21

@Therushka teda to je strasne, to je mi moc lito, tak at se z toho dostanete :(

No, holky asi máte pravdu, nema cenu to resit a batse predem. Holky ja to chytla urcite od deti, jsem ucitelka, chodim na par hodin do skoly k prvnackum jako odreagovani na materske ated je tam nemocny kazdy… ted si to vycitam :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
22.11.17 13:24

S největší pravděpodobností ne, takto malé dítě onemocní streptokokovou angínou velmi vzácně, týká se to dětí až do 3 let věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
22.11.17 13:36
@Zabatko píše:
S největší pravděpodobností ne, takto malé dítě onemocní streptokokovou angínou velmi vzácně, týká se to dětí až do 3 let věku.

A proto ji všechny moje děti měly plus mínus ve dvou letech (streptokok vždy potvrzen výtěrem z krku) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
22.11.17 14:15

No, naše doktorka říkala, že je malá čtvrtý takhle malý dítě, který za svojí praxi se streptokokem v krku viděla, to samý říkal doktor na pohotovosti, když jsme tam byli před cca měsícem s laryngitidou, ach jo, tenhle podzim je fakt náročnej a malá si to vyžírá, chudinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
22.11.17 16:03

@Therushka no, když si vzpomenu, jak malá na 3m vypadala, nedokážu si představit, že by její tělíčko bojovalo s takovým moribundusem :,( zabírají ji atb dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
22.11.17 20:09

@Kejmina90 Příjde mi, že ano, jen jí to zlikviduje i střevní mikroflóru, kterou jí tam od narození pěstujeme probiotikama :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí