Čierna tapeta do obývačky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3528
11.4.13 09:55

Čierna tapeta do obývačky

Ahojte maminy..
chcela by som vedieť či náhodou niektorá namá alebo nepozná niekoho kto má v obývačke čiernu tapetu.. my by sme chceli na stenu kde je tv dať čiernu (viz foto) a oproti taký istý vzor ale v bielom… len sa bojíme že to bude taký tmavý kutloch :nevim: poradíte alebo hodíte foto ak to niekto má? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
11.4.13 09:59

Pak by mel byt i nabytek laden do cernobila (taky miluju cernobilou kombinaci :) ) a myslim ze to bude vypadat luxusne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
11.4.13 10:01

Pokud máte obývák větší a sladíte s tím i nábytek - volila bych světlejší pro kontrast - tak nevidím problém. Pokud je to ale panelákový mini pokoj, působilo by to na mě depresivně a jako už zmiňovaný kutloch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
11.4.13 10:02

Já bych k té černé tapetě dala bílou obývací stěnu…a k té bílé třeba černou sedačku :palec: taky bych to takhle nějak chtěla mít, bohužel máme stěnu, která se k černé nehodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
11.4.13 10:06

Záleží na světle, jak se na tapetě bude odrážet, nejlíp by bylo mít tu tapetu v ruce a přiložit na konkrétní stěnu.
My totiž máme bílou tapetu v ložnici a vzor je vidět až když upozorním, že tam je tapeta :lol: tak abys pak nebyla zklamaná, že máš bílou a černou stěnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
11.4.13 10:15

Ešte som mala napísať že nábytok máme hnedý s čiernymi sklami, na zemi marmoleum v podobnej farbe ako nábytok… a sedačka je samo hnedá… a áno máme panelákový mini byt…
Dobré postrehy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
11.4.13 10:17

Jeslti je to panelák, tak bych udělala z tý černý jenom pruh za televizí a zbytek z té bílé, aby to fakt nebylo tmavé s tím nábytkem :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68892
11.4.13 10:28

No, upřímně - s tmavým nábytkem, tmavou podlahou a panelákovým bytem bych měla strach. Samozřejmě každý máme jiný vkus ;)
Ale my kupovali byt, panelákový obývák 17 m2, sice přes celou stěnu okna, ale tmavá podlaha, jedna stěna tmavá a tmavý nábytek a teda vypadalo to jako šílená černá kobka. Nebýt toho, že jsem u známých vedle viděla ten samý pokoj ve světlém, nevěřila bych, že se tam někdy můžu cítit jinak než stísněně. Teď jsme vymalovali světle, položili světlou podlahu, nábytek teda zůstává náš tmavý, ale rázem to vypadá, že je ten pokoj dvakrát větší a opravdu psychicky působí mnohem líp.
Ale jak píšu, každý máme jiný vkus, původním majitelům se v tom černém evidentně žili dobře, oni měli černou i koupelnu 1,7×1,7 m bez okna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9012
11.4.13 10:34

Tyď jsem řešila stejnej problém, do nového obýváku, chci na dvě stěny proti sobě tapety, chtěla jsem na stěhu na TV taky tmavou, ale modrou až jako do černa. Nakonec jsem si objednala okrovou s jemnýma vlnovkama. Na protější zeď bílou tapetu s motivem telených kytek, pude mi to ke kuchyni, která je laděná do olivova.
Máme obývák dlouhou nudli 3,7m na 10m, tmavou tapetou na kratší stěně, by se nudle ještě zvýraznila. V paneláku, jako máš teda ty, bych se toho trochu bála, možná vybat tuhle tapetu v teplejším odstínu hnědé. Jinak doporučuju nekupovat tapetu na netu. Já je tam měla vybraný, ale přeci jen v malém formátu obrázku to vypadá jinak, než si prohlídnout výřez tapety v krámě. Sama jsem se o tom o víkendu přesvědčila, když jsem ty moje vybrané vyděla na živo, tak jsem se zděsila, hlavně co se týče výraznosti vzorů. V bauhausu mi je objednali, vyjde to tedy dráž asi o 150kč na roli, ale jsem ráda, že jsem si je vybrala podle katalogu, nakonec jsem totiž volila jinak. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lamicka
11.4.13 10:42

Příspěvek upraven 18.09.15 v 17:18

• Citovat
  • Upravit
9454
11.4.13 10:44

K tmavo hnedymu nabytku a hnedy podlaze se mi to vubec nehodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
11.4.13 11:44

My sme sa boli prave pozriet v bauhase na tieto tapety a hrozne sa nam pacili… aleje fakt ze jak to tu mame tak to bude len ten kutloch… farebne by som asi neexperimetovala, aj ked teraz mame vsetky steny biele okrem tej oproti tv. Tu sme namalovali na oranzovu. Nabytok nemame az tak tmavy ani podlahu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9012
11.4.13 12:20

Zakladatelko, pokud si byla v Bauhausu, tak mám pocit, že nám tam říkali, že je možné si ten katalog, kde se ti líbí tapety, půjčit domů a vyzkoušet přiložením na zeď. My jsme nakonec vybrali na místě. Já se na kontrast těch zelených kytek těším. Mám zelenou ráda, uklidňuje mě. Olivově zelený pruh máme i nad budoucí kuchyňskou linkou.
Z tou černou taky záleží na tom, jestli máte okno na proti, nebo z boku. Aby se ti to trochu nasvítilo světlem. :think: A nebo bych to řešila tím, že dám tento vzor, co sis vybrala jen za TV v takovém svyslém pruhu, udělat prostě takový tmavý panel a do stran k rohům dát tapetu bílou, nebo smetanovou. :lol: No každopádně ať dobře vyberete. Já už jen čekám, až zavolají, že naše tapety dorazily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
14.4.13 00:32

Tady je mraky inspirací
https://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...