Čím lepit na zeď?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Čím lepit na zed´ ?
Ahoj maminky,
potřebuji přidělat na zed´ pár dekorací z papíru a plastu. Nevíte o něčem co by opravdu drželo. Zkusila jsem oboustranou pásku, takovou tu hmotu podobné žvýkačce od patexu, vše mi po čase spadne. Jinak dekorace je lehká.
Děkuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@katyca co pro ty papírové dekorace zkusit lepidlo na tapety? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katyca Tak především lepicí guma tack-it se nesmí lepit na primalex, z toho logicky spadne… Je potřeba tu malbu v místě lepení oškrábnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to lepím lepidlem z vytlačovací pistole a nespadlo nikdy nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucky.girl píše:
Já to lepím lepidlem z vytlačovací pistole a nespadlo nikdy nic.
Akrylátovým, silikonovým nebo disperzním? Anebo je to tavná elektrická pistole?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jura007 píše:
@katyca Tak především lepicí guma tack-it se nesmí lepit na primalex, z toho logicky spadne… Je potřeba tu malbu v místě lepení oškrábnout.
Takže je problém v nátěru zdi? No tak zkusím to místo oškrábat.
@zichisek ten drží i mastný plast? No já mám ty fosforové blbosti pro děti na zed´. Tím by to drželo také?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jura007 Manžel říkal že akrylátový, já vím jen že je to bílý
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katyca píše:
Takže je problém v nátěru zdi? No tak zkusím to místo oškrábat.@zichisek ten drží i mastný plast? No já mám ty fosforové blbosti pro děti na zed´. Tím by to drželo také?
plastové svítící hvězdičky jsem lepila tmelem
takovým tím obyč, kterým zadělávám díry ve zdi ![]()
- Citovat
- Upravit
@zichisek díky tak to zkusím, fakt už nevím čím to přidělat. Kolik toho tmele jsi prosím dala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katyca já to lepila tím lepidlem z tý pistole. Hvězdy drží už snad tři roky a nepadají. Tohle je ta pistole https://www.google.cz/search?…. wdprogips. net%252Fobrazky%252F102.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww. wdprogips. net%252Fpistole. htm%3B400%3B299 a k tomu si koupíš akrylátový lepidlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katyca nejde mi upravit ten odkaz
tak jinak, ta pistole je na fotce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@katyca píše:
@zichisek díky tak to zkusím, fakt už nevím čím to přidělat. Kolik toho tmele jsi prosím dala?
My máme tmel v kelímku. Máme ty fosforove hvezdicky a planetky. dávala jsem kousek doprostřed, tak velikost malého hrášku na ty větší. U některých to i přeteklo kolem ale není to vůbec vidět. Drží všechny už 2 roky.
- Citovat
- Upravit
@zichisek píše:
My máme tmel v kelímku. Máme ty fosforove hvezdicky a planetky. dávala jsem kousek doprostřed, tak velikost malého hrášku na ty větší. U některých to i přeteklo kolem ale není to vůbec vidět. Drží všechny už 2 roky.
Jo, tak to je akrylátový tmel. Ten má jsednu naprosto skvělou vlastnost - i když v průběhu času přichází o část objemu vody, kterou v sobě má, pořád si zachovává jakousi minimální vláčnost a „houževnatost“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucky.girl tak tu máme doma také, tak to zkusím.
@zichisek tmel nemám, tak zkusím ten akrilát z pistole.
Jinak děkuji moc všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit