Hořká sůl - kde koupit
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Hořká sůl-kde koupit
Prosím, kde sehnat hořkou sůl?
Byla jsem dnes v několika lékárnách a nikde nemají.
Předem díky:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Se přiznám, že pojem hořská sůl neznám, hodila jsem ho do googlu a vylezlo mi tohle:
Hořká sůl - krystalická Hořká sůl krystalická je minerální hořečnaté hnojivo určené ke hnojení zeleniny, rychlené zeleniny, ovocných stromů a keřů, chmele, vinné révy, okrasných listnatých stromů i jehličnanů. Rostlinám dodává potřebný hořčík, který je velice potřebný jako stavební látka listové zeleně a jeho nedostatek se projevuje žloutnutím listů a hnědnutím jehličí, sníženou plodností rostlin a jakostí plodů. Složení: 16% MgO Použití: Použití Hořké soli není časově omezeno. Pro většinu plodin se používá v průběhu hlavního vegetačního období, na jehličnany zpravidla v podzimním období. Hnojivo se stejnoměrně rozhodí a poté zapraví do půdy a zalije. Pro použití na list se doporučuje rozpustit 5 - 15 g hnojiva na 1 litr vody.
Podle toho bych hledala v zahradnictví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím na co jí potřebuješ, ale Hořkou sůl jsme dlouho hledali, až jsme jí našli normálně v zahrádkářstvích. Ale my jsme jí potřebovali, protože nám rezly tůjky a známí nám doporučili hořkou sůl..
Příspěvek upraven 04.03.14 v 22:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes to bylo v sama doma, že je to se smícháním logru a cukru účinné na celulitidu, tak jsem chtěla zkusit:) Prý se to má prodávat i v lékárnách, zřejmě to bude nějak upravené pro lidi:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak holt prolézt ještě víc lékáren, možná to budou mít pod jiným názvem.
Btw. proč jsi anonymní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A slyšela jsi to dobře? Já používám hořkou sůl jako hnojivo, kupuju v zahradnických potřebách, mají to i drogerie nebo obi, hornbach apod., na celulitidu bych to asi nezkoušela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.home-made.cz/
Tam to nabízí, ale nechce se mi kvůli tomu platit 100Kč poštovné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucyen87 píše:
Tak holt prolézt ještě víc lékáren, možná to budou mít pod jiným názvem.Btw. proč jsi anonymní?
prece nemusi kazdy podle nicku hned vedet, ze je to „ta s celulitidou“ ![]()
P. S. nejsem zakladatelka, nekoukam na TV ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AniNevim to je pravda
nj, my, které celulitidu nemáme, jsme v pohodě
A neboj, nejsi jediná, která na TV nekouká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dnes to bylo v sama doma, že je to se smícháním logru a cukru účinné na celulitidu, tak jsem chtěla zkusit:) Prý se to má prodávat i v lékárnách, zřejmě to bude nějak upravené pro lidi:))
no to bych teda chtěla vidět ![]()
Na jehličnany dobrý, ale na celulitidu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jmenuje se to taky Epsomská sůl, síran hořečnatý, jestli ti to pomůže. Nicméně v praxi jsem se s ní už v lékárně nesetkala. Maximálně s Glauberovou solí, síranem sodným, která se používá podobně, ovšem nevím, jestli to má účinky i na celulitidu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč by to nešlo na celulitidu, když se to dá užívat i vnitřně, popíjení roztoku epsomské soli je dobré na střeva i očistu jater, je to v podstatě projímavá sůl, kterou už dnes skoro nikdo nezná, protože farmaceutický společnosti museli začít vydělávat s prominutím i na tom s. r.a. n.í. a do barevných obalů balej drahý ńesmysly místo toho, co je obyčejné, dostupné a hlavně odykoušené generacemi. Objednat přes lékárnu to nejde? Mělo by, objednala jsem to taky tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to epsomska sůl, minulý týden jsem objnavala z eshopu ekokoza.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to epsomska sůl, minulý týden jsem objnavala z eshopu ekokoza.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit