Čím malujete byt?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
156
21.10.06 22:50

Čím malujete byt?

Chtěla bych vymalovat - můj chlap je pořád v práci a už se na ty naše stěny nemůžu koukat, chtělo by to ňáký barvičky :-)
Nevím ale čím - aby to rychle uschlo a nepáchlo, aby jsme v ložnici mohly ještě tu noc spát… Čím malujete vy?
Díky moc za rady předem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
21.10.06 22:54

Primalex Polar na bile a Primalex Standard s pigmentem na barevne. Oboji mi desne voni, takze by mi spani nevadilo - ale problem bude spis nez smrad vlhkost…

U nas maluju ja, desne me to bavi, meho chlopka malovani nijak zvlast nebere, takze nebyl problem si to zabrat pro sebe. Uklid pak delame spolu, pricemz ten nejhnusnejsi hruby obstarava chlop. Nacisto pak jedu ja, okna jak kdy, stridame se.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
21.10.06 22:58

Já malovala docela nedávno, Primalex Plus, je také krásně bílý a není tak drahý, jak ten Polar. Taktéž jsem se pustila do barev, takže máme dětský pokojíček modro-zelený :D , ale barva je to exkluzivní :wink: .
Primalex mi také moc voní a vlhkost mi nepřišla tak moc hrozná, ikdyž jsme tam teda nespali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
21.10.06 23:02

Smokie, blbnu, stadard je ten tmave modry, vid? Takze my take pouzivame plus - ale na barevne. A tech mame vetsinu.

Jeste jsem malovali kuchyn Pruluxem a ten mi teda smrdel. NAvic se neredi jako primalex, takze vysel desne draho, nedoporucuju
A strop koupelny mame vymalovany primalexem na umakart a vypada skvele, drzi, neloupe se a jadro pritom nevypada jako jadro - vypada to jako zed.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.10.06 23:03

jé Lesino a Smokie, to jste mě potěšily já se do malování chci pustit sama poprvé, snad to i myšku bude bavit - je to taková malá pomocnice, i když někdy musím zatnout zuby… úklid bude asi taky na mě, to na mého drahého můžu zapomenout :?
asi válečkujete, co?
ale té vlhkosti se taky bojim, hlavně teď když je venku pošmourno, snad bude ještě pár vzdušnejch dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
21.10.06 23:15

Lesi, Standard je tuším modrý, Plus je růžový (tmavě růžový), já jsem s ním děsně spokojená a asi ho ani měnit nebudu :D .

Barrero, ty si teda troufáš :lol: , já jsem teda měla kluky odlifrovaný k babičce, ale stejně jsem to nestihla a na malování už byli doma (škrábala jsem a štukovala), no musela jsem malovat po večerech, kdy milánkové spali, protože také byli celí žhaví mi pomáhat :D , ale jelikož jsem tam měla ty dvě barvy a neměla jsem v úmyslu mít pokoj žíhanej, muselo se to obejít bez nich, no.

Tak hodně štěstí :D !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
21.10.06 23:16

Fuuuuj, skrabani, to teda nemusim, ale fakt je lip to jednou za par malovani udelat…

A teda s holkama bych si taky netroufla.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
21.10.06 23:17

Jo a jinak jsem to dělala válečkem a byla to pohoda, na detaily jsem měla štětec. Hrozně mě to baví a nejradši bych vymalovala celej byt :D , ale zatím na to nejsou podmínky 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.10.06 23:18

:lol:
jsem zvědavá sama, možná budu mít dost po 1 vymalované stěně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.10.06 23:20

AHA 8O
takže to neni taková sranda jak se může na první pohled zdát…
No, ale Johanku prostě nemám kam odlifrovat, tak buď to půjde nebo budem mít pořád tyhle ošklivý zašedlý okolo oken upatlaný stěny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
21.10.06 23:21

Lesi, jak jsme se sem nastěhovali, tak tu byly hnusný potrhaný tapety, tak manžel pravil, že to taky vytapetujeme, no můj názor byl, že to kluci pomalujou, potrhají a taky že jo, ani ne po dvou letech jsme to předělávali, protože ty tapety byly tak porvaný, že to nešlo ani vyspravit. Čili všechno strhat (při tom mi kluci ještě pomáhali :D ), oškrabat a vyštukovat, no jen takový lehký film, aby ta zeď byla rovná. Docela mě to bavilo, ikdyž mě tělo bolelo jak ďas :D , ale nejvíc mě bavilo to malování :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
21.10.06 23:24

No leda to opravdu udělat po večerech, kdy bude malá spát, ale jde to rychle a za večer byste to mohli zvládnout :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
21.10.06 23:24

My meli v byte x barevnych vrstev - nikdy se tu neskrabalo. Blby bylo, ze se to uz zacinalo loupat - takze cely namocit, seskrabat, umyt a natrit - a reknu ti - ze mi stacila jen jedna tapetova zed k poznani, ze TAPETY NE!!
Docela se tesim, ze si zase malovani uziju - na jare se snad budeme stehovat. A uz ted vymyslim, kam odlozim deti a jakou barvou co vymaluju :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
21.10.06 23:28

Jéé, to vám závidím :D , to stěhování, tak ať se to zadaří :wink: .

Já tapety taky nikdy ne, ale manžel to nějak nedovedl pochopit :lol: , snad už pochopil 8) (nehledě na to, že to byla docela drahá sranda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
22.10.06 09:24

ahoj,
tak to je tema pro me :)
my loni v LEDNU (!!) skrabali cely byt a delali nove štuky a malovali :) (
ja s briskem !!! - probihala u me faze hnizdeni :)) )
malovali jsme barvami schill (velmi kvalitni nemecke barvy, namichali nam je primo ve znackove prodejne)
byly sice dost drahe, ale jsou zdravotne nezavadne, splnuji normy a navic se s nimi dobre delalo…

myslim, ze info bys nasla na www.schill.cz

tak malovani zdar.

marka
PS - pokud mate doma hodne nateru, tak bych to radeji oskrabala, kdyz uz se investuji penize do nove barvy, tak aby se to pak nesloupalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný