Čím mazat suché lokty?

Anonymní
17.2.20 22:17

Čím mazat suché lokty

Holky prosím nevíte čím mazat lokty? Mám je suché a občas i svědí. Děsím se aby to nebyla lupenka. Na kožní jsem objednaná až koncem března a nerada bych neco podcenila. Muzete mi prosim poradit :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2006
17.2.20 22:19

Měsíčková mast, lnicová mast, vazelína, Leniens, dětský olej, zkus co ti bude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
17.2.20 22:20

Měsíček :)

• Citovat
  • Upravit
20
17.2.20 22:29

KERASAL mast z lékárny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
17.2.20 22:31

Co já vím, tak výborné jsou obecně krémy na atopicke ekzemy.. jsou nedráždivé, hypoalergenni a příjemně mastné, ať už lupénku máš, nebo ne, určitě ti neuškodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1919
17.2.20 23:16

U manžela teda zabrala jen značka Uriage Xemose. Má suché lokty, kolena a občas i klouby na rukou. Začal používat mycí olej i krém této značky a je to lepší a lepší. Jenže opravdu stačí jen jednou použít jiné mýdlo a hned se mu to zase zhorší.. Dr Max má na značku hodně akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
17.2.20 23:33

Mívala jsem jednu dobu suché lokty a na jednom jsem měla snad nějaký lišej nebo co, měla jsem ho jak struhadlo a normální mazání nepomáhalo (na ten druhý ano, i když krátkodobě). V lékárně mi doporučili Cicaplast na ruce od La Roche-Posay, byla jsem skeptická, ale udělal fakt zázraky, úplně mi to zmizelo. Lokty mám krásně hladký. Teď jak to po sobě čtu, tak to vypadá jako reklama, ale opravdu to funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
17.2.20 23:51

Zkus kokosový olej a můžeš si na něm i usmazit palačinky :lol: kromě mazání dávám lžičku do vany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.20 15:23

Vždy mi na to pomohl mandlový olej nebo měsíčková mast. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.2.20 15:26

Vazelína, bambucké máslo, kokosový olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek